Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ ΛΕΕΙ: "ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΒΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ"

Η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε συνέντευξη αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα που αγνοούσαμε για την προσωπική της ζωή. Η Ευαγγελία Αραβανή , μίλησε μεταξύ άλλων για την στιγμή που είχε δεχτεί βία σε ερωτική της σχέση.
"Με σόκαρε το συγκεκριμένο γεγονός. Έκτοτε είχα τα μάτια μου ανοιχτά, προκειμένου να κάνω σωστές επιλογές. Όταν αισθάνεσαι ενθουσιασμό, δεν βλέπεις ξεκάθαρα πράγματα που αντιλαμβάνεσαι στην πορεία", είπε η Ευαγγελία Αραβανή.
Η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε αν έχει κάνει διορθωτική πλαστική επέμβαση. "Όχι. Ίσως ο Θεός υπήρξε γενναιόδωρος μαζί μου. Φοβάμαι επίσης πάρα πολύ τα χειρουργεία και τις πλαστικές επεμβάσεις και νομίζω ότι, μόνο αν είχα κάτι πολύ σοβαρό, θα έπαιρνα μια τέτοια απόφαση".
Τέλος, η Ευαγγελία Αραβανή παραδέχτηκε πως την έχουν φλερτάρει γυναίκες. "Σχετικά πρόσφατα έλαβα μήνυμα στο Facebook από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν θα ήθελα να βρεθούμε. Μου έγραφε "Θα έβλεπες ερωτικά μία γυναίκα"; Αρχικά πάγωσα, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ήταν το πρώτο σοκ. Ειλικρινά όμως, δεν θυμάμαι αν της απάντησα".
ΕΓΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου