Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

"ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 7 ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ"
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος  Μανιάτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Καταστηματαρχών Χολαργού-Παπάγου Άγγελο Μπελιτσάκο, επισκέφτηκε την αγορά του Χολαργού και συνομίλησε με επιχειρηματίες τους οποίους ενημέρωσε για το τι ισχύει με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Τόνισε ότι το μέτρο αυτό αφορά μόνον τις ορισθείσες από την Πολιτεία 7 Κυριακές. "Από 'κει μαι πέρα όποιος λειτουργήσει την επιχείρησή του Κυριακή, θεωρείται παράνομος και μπορεί να επέμβη το αυτόφωρο", είπε ο κ. Μανιάτης.  Επισήμανε δε ότι ο ίδιος ειναι εναντίον του μέτρου της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, το οποίο όπως υπογράμμισε είναι αδύνατον από μόνο του να συμβάλει στην ανάκαμψη τη αγοράς. "Όλες τις υπόλοιπες ημέρες τα καταστήματα δεν έχουν δουλειά και είναι άδεια, είναι δυνατόν να έχουν δουλειά αν ανοίξουν την Κυριακή;", αναρωτήθηκε με νόημα ο Αντιπεριφερειάρχης. 
Στην φωτό επάνω, ο κ. Μανιάτης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Χολαργού-Παπάγου και κάτγω με τον εκδότη της εφημερίδας μας, στο κατάστημα της συζύγου του τελευταίου. 

1 σχόλιο:

  1. Στην πάνω φωτό δεν είναι ο δημοτικός σύμβουλος των 168 σταυρών, που δεν εκπροσωπεί ούτε δύο πολυκατοικίες, διότι ορισμένες από αυτές είναι και μεγάλες, τον οποίο θα τον ξεχάσουμε μια για πάντα σε έξι μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή