Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΤΗΣ!

Πληρώστε ''κορόϊδα'' 'Ελληνες -μνημονιοβαρεμένοι- φορολογούμενοι
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" κρατάει τις αποστάσεις του από το θέμα, ωστόσο το δημοσιεύει διότι πρόκειται για εφημερίδα της ομογένειας και φαίνεται ότι συνοδεύεται από ντοκουμέντα. 

Αν η Ελλάδα είχε σοβαρή κυβέρνηση, η υπουργίνα θα είχε απολυθεί
Διασυρμός: Την ''κράζουν'' ανοιχτά 'Ελληνες Λονδίνου στο twitter, γιά τις ''αμαρτωλές ιστορίες'' της,
γράφοντας: ''Γελούν οι Έλληνες στο Λονδίνο με την Υπουργό που κουβαλάει παντού μαζί της τον γκόμενο παρουσιάζοντάς τον ως προσωπικό ασφαλείας''.


Πριν, ''καρφώθηκε'' μόνη της από δύο υπουργικές αποφάσεις.


To ΚΑΛΑΜΙ όταν πρωτοανάφερε σχετικό ζήτημα-σκάνδαλο στη Νέα Υόρκη αρχές Οκτωβρίου, με την υπουργίνα, χωρίς καν να την ''φωτογραφίζει'', είχε δηλώσει ότι αν επαναληφθεί, θα ξανα έθιγε το ζήτημα. Η κυρία δεν σέβεται τίποτα. Επαναλήφθηκε στο Λονδίνο και τώρα δικαιωματικά έγινε ΡΟΜΠΑ... Να την χαίρονται, η ασοβάρευτη κυβέρνηση και ο λαός που πληρώνει την κάθε υπουργική αλητεία
  Ευτυχώς που η 'Ολγα ''προωθεί τον τουρισμό'' και την Ελλάδα, με τα εβδομαδιαία ταξίδια της
'Οποιος νομίζει ότι οι δύο υπουργικές αποφάσεις έχουν KAI ''ροζ χρώμα'', τότε έχει αχρωματοψία: Προσοχή στις λεπτομέρειες... Απόφαση 1η (ταξίδι Νέα Υόρκη)... Απόφαση 2η (ταξίδι Λονδίνο)


Το θέμα που είχε παρουσιάσει το "Καλάμι" στις 1 Οκτωβρίου 2013:
Τα ''ροζ'' ελληνικά υπουργικά υπηρεσιακά εβδομαδιαία ταξίδια ''παράνομων ζευγαριών'' στη Νέα Υόρκη
Το μόνο σίγουρο success story. Σε μετάφραση: Διασυρμός μελών της κυβέρνησης.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: 'Οτι αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματικά γεγονότα. ΟΧΙ κατασκευασμένα ή ''κατά φαντασίαν''. Το ΚΑΛΑΜΙ παραδοσιακά δεν ασχολείται ποτέ με ''ροζ'' ιστορίες ή τα προσωπικά οποιουδήποτε, ούτε το ενδιαφέρουν.

Τόπος:
Νέα Υόρκη, β' εξάμηνο 2013 (οι ακριβείς ημερομηνίες, ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο ''Κ'').

Πρωταγωνιστές:
1- 'Εγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα ελληνικής κυβέρνησης που εκλέγεται στην Αθήνα, με ''ισχυρές επαφές'' στα ΜΜΕ και ''προστασία'' από αυτά (το αποκαλούμε ''μέλος'').
2- 'Ατομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός (το αποκαλούμε ''συνοδός'').
Σημ.: Σχετική απόφαση γιά έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε το ''μέλος''.

Το τι κάνουν τα μέλη του υπουργικού Συμβούλιου στην προσωπική τους ζωή, είναι δικαίωμά τους. Ας τα κρίνει ο λαός στην Ελλάδα που τα εκλέγει και ο πρωθυπουργός που τα διορίζει.
Το τι κάνουν μέλη του υπουργικού Συμβούλιου ευρισκόμενα στο εξωτερικό, ΗΠΑ στην προκείμενη περίπτωση, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων της μνημονιακά σακατεμένης Ελλάδας, αφορά όλους, εντός και εκτός ελληνικής Επικράτειας.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Το ''μέλος'' συνηθίζει σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να έχει πάντα μαζί το ίδιο άτομο ''συνοδό'' (49 και πάνω οι περιπτώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, οι δε αναρτήσεις στην diavgeia το πιστοποιούν). Είναι δηλ. κάτι σαν η... ''σκιά'' του ''μέλους''.
Σε ότι αφορά την τελευταία περίπτωση, την πρόσφατη στο Μανχάτταν, δυστυχώς έγινε το ''ατύχημα''. Στο ξενοδοχείο -όπου έμειναν το ''μέλος'' και η συνοδεία-αποστολή για μία εβδομάδα- υπάρχουν και ελληνοαμερικανοί εργαζόμενοι, που ''εντυπωσιάστηκαν'' από τις ''ελαφρές περιπτύξεις'' του παράνομου ζευγαριού στον διάδρομο και αλλού (εστιατόριο). Επειδή ''ουδέν κρυπτόν'' και... ''ατυχήματα'' γίνονται, το παράνομο ζεύγος αποθανατίστηκε και φωτογραφικά σε στιγμές ''ελαφρών περιπτύξεων''.

Το ''Κ'' δεν προτίθεται να δώσει ''ροζ χρώμα'' στην υπόθεση, ούτε να επέμβει στην προσωπική ζωή (ακόμα και την ''παράνομη'') οποιουδήποτε, ούτε να χρησιμοποιήσει το υλικό με οποιονδήποτε τρόπο και γιά οποιονδήποτε λόγο. Ούτε κράτησε την φώτο: Την παρέδωσε σε δικηγόρο να φυλαχτεί από αυτόν, γιά να μην κατηγορηθεί το ''Κ'' για οτιδήποτε. Το γεγονός είναι ένα: Τα περιστατικά συνέβηκαν και ΔΕΝ επιδέχονται αμφιβολία-αμφισβήτηση, ειδικά γιά τον ''κρυφό δεσμό του παράνομου ζεύγους''.

Αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επιθυμεί να γνωρίζει, πως υπουργοί του ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ αξιοποιούν το χρήμα των φορολογούμενων γιά να ''προβάλουν την Ελλάδα'', μπορεί να μας ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Και ο δικηγόρος θα του τα διαβιβάσει, χωρίς ανάμιξη του ''Κ''.
- Αν συνέπεσε ή όχι, το β' ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με το ταξίδι του ''παράνομου ζεύγους'' στη Νέα Υόρκη, έχει σημασία;

Απλά διευκρινίζουμε ότι, αν υπάρξει ένα μόνο ακόμα παρόμοιο κρούσμα στις ΗΠΑ, τότε να θεωρείται δεδομένο ότι θα δημοσιοποιηθούν ονόματα.

Σημ.: Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν. Ακόμα και  με την συνοδεία του GAP, η οποία διασκέδαζε σε ''πονηρό'' νυχτερινό κέντρο στο Μανχάτταν, στην μετά Μνημόνιο εποχή. Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις -την προηγούμενη δεκαετία- με ''πόρνες πολυτελείας'' γιά υπουργούς από την Ελλάδα και συνοδούς τους, αλλά και με ερωμένες υπουργών, ως μέλη των πολυμελών συνοδειών τους.

kalami.net
http://www.kalami.net/2013/omogeneia/rozYpourgiko_NYoct13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου