Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ!

"Οι χούλιγκαν έγιναν τώρα οι λόγιοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου"
Ο διακεκριμένος ιατρός Κυπριανός Χριστουδουλίδης με αφορμή σχετική μας ανάρτηση κάνει παρέμβαση για τους βδελυρούς κουκουλοφόρους του διαδικτύου που τα τελευταία δύο χρόνια κυκλοφοφούν στον Χολαργό-Παπάγου-Αγία Παρασκευή με τον τίτλο "klisioskopio": 

"Αγαπητέ, και φίλε, κύριε Βραχιολίδη

Σας ευχαριστώ που προσέξατε, και αυτή τη λεπτομέρεια σε τούτο το ασήμαντο ιστολόγιο του διαδικτυακού ωκεανού. Θα μπορούσα να γράψω αρκετά για την ανωνυμία επί του συγκεκριμένου θέματος - αφορά στη δημοσιογραφία και τη θεωρούμενη κατάκτηση της ανωνυμίας - αλλά προτιμώ να μη σας κουράσω. Θα γράψω μόνο ότι αποκτήσαμε έναν άλλου είδους αποσυμπιεστή. 
Τι εννοώ; Ότι η θεραπευτική εκτόνωση των γηπέδων μεταφέρθηκε στα δωμάτιά μας, ή έστω στα internet cafe'. Αρκετά δεινοπαθήσαμε με τις βιαιοπραγίες των χούλιγκαν. Τώρα, αυτοί βρήκαν νέους ορίζοντες, αλλά και αντικείμενο αμειβόμενης απασχόλησης. Οι χούλιγκαν έγιναν τώρα οι λόγιοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, την ημέρα να γράφουν ανώνυμα σχόλια στο ιντερνέτ, τις νύχτες να κολλάνε (μουτζουρώνουν) τα μυαλά τους στους τοίχους. Φρικτό πράγμα η ανεργία, θα συμφωνήσετε, φρικτότερη όμως η αποβλάκωση". 


Ποιος διαφωνεί με τον γιατρό;  

4 σχόλια:

  1. Τα παράπονά σας, αξιότιμε κύριε Χριστοδουλίδη, στον κουκουλοφόρο "φίλο" σας, Μάκη Βραχιολίδη, ο οποίος επιτρέπει την ΑΝΩΝΥΜΗ σχολιογραφία στο παρόν του blog, αποκλειστικά και μόνο προς άγραν αύξησης αναγνωσιμότητας-επισκεψιμότητας.

    Τα παράπονά σας, αξιότιμε κύριε Χριστοδουλίδη, στον κουκουλοφόρο "φίλο" σας, Μάκη Βραχιολίδη, ο οποίος κάθε τόσο εξυμνεί τους κατά τόπους Anonymous, προβάλλοντας, ταυτόχρονα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κατά το δοκούν, σχόλια ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιογράφων του.

    Τέλος, τα παράπονά σας, αξιότιμε κύριε Χριστοδουλίδη, στον κουκουλοφόρο "φίλο" σας, Μάκη Βραχιολίδη, ο οποίος, πριν από περίπου ένα χρόνο, απαρνιόταν το ίδιο του το ιστολόγιο (indobserver.blogspot.gr), προκειμένου να γλιτώσει μία -νέα- μήνυση.

    Αυτός, αξιότιμε κύριε Χριστοδουλίδη, ναι, είναι όντως βδελυρός κουκουλοφόρος και χούλιγκαν της αποβλακωμένης απασχόλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι κύριε Χριστοδουλίδη, έχετε απόλυτο δίκιο. Για αυτό και το συγκεκριμένο πορνομπλόγκ φιλοξενούσε πρόσφατα κάθε μέρα και από μια ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή "αναγνώστη" που έβριζε την κα Πολυκαλά. Μην ανακατεύεστε με τα σκατά κύριε Χριστουδουλίδη, γιατί θα λερωθείτε. Α, μόλις έγραψα ΑΝΩΝΥΜΟ σχόλιο στο blog που στηλιτεύει την ανωνυμία. Τι υποκριτής, Θέε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή φαίνεται να έχετε και πολλές γνώσεις, εκτός από ευφράδεια, άνεση λόγου και ανωνυμία, θα μας πείτε πόσες παραβάσεις Νόμου έχει το κήτος που έχει ξεβρασθεί στην οροσειρά της Πίνδου ; Τουτέστιν, μη λερώνετε άλλο την ήδη λερωμένη φωλιά σας, διότι με την τακτική του "Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης" θα μάθετε ταχέως και "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας". Με εννοείτε ; Γκέκε ή νούκου γκέκε ;

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε, ή κύριοι, με την υπογραφή "ανώνυμος".

    Τα ειδικότερα, και όχι γενικότερα, παράπονα προς τον κύριο, και φίλο, Μάκη Βραχιολίδη, τα οποία σχετίζονται με ανωνυμίες, άγρα πελατών, μηνύσεις κλπ., αφορούν εσάς και όχι εμένα. Το δικό μου ενδιαφέρον είναι άλλου είδους, είναι σε θέματα γενικού προβληματισμού, και η δημοσιογραφία του φίλου και κύριου Μάκη Βραχιολίδη προσκομίζει αυτή την απόδειξη. Τα επί μέρους δικά σας δεν με αφορούν, τα παραβλέπω. Και ο λόγος, εκτός του ότι δεν τα γνωρίζω, είναι ότι δεν επιθυμώ να γίνω θύμα του διαδικτυακού χουλιγκανισμού και της κουκουλοφορίας των υπνοδωματίων, ή των καφέ ινερνέτ. Παρεμπιπτόντως, είναι εξαιρετικά εύκολο να παρασυρθεί κανείς σε χυδαιολογίες, όταν συστηματικά προκαλείται. Αλλά και όταν συστηματικά τον αγνοούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή