Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ...

Πρόκειται για ανώνυμα κτήνη αν και τους έχουν ονοματίσει πολλοί εν Χολαργώ-Παπάγω. Έχουν κατασυκοφαντήσει την κατάκοιτη εδώ και καιρό Ζωζώ Βαλλιάνου, την επί 30 χρόνια Πρόεδρο του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη". Για ένα θέμα που η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμη αλλά που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι καταρρέει η σε βάρος της συκοφαντία, οι ανώνυμοι κουκουλοφόρου του διαδικτύου έχουν ήδη καταδικάσει και καταλασπώσει την Ζωζώ Βαλλιάνου. 
Για ένα θέμα καθαρά εσωτερικό γι τους οποίους δεν τους έπεφτε λόγος. 
Και αυτά τα διαδικτυακά κτήνη έρχονται να κατηγορήσουν τον Βραχιολίδη για ένα θέμα που αφορούσε όλους τους ενορίτες τοπικής εκκλησίας στον Χολαργό. Και τι λένε τα καθάρματα; Ιδού: 

"Δηλαδή, οι παπάδες της Φανερωμένης, τους οποίους καθύβρισε, συκοφάντησε και κατεξεφτέλισε με αφορμή ένα εσωτερικό τους ζήτημα λειτουργίας, για το οποίο κανένας λόγος δεν του έπεφτε, ούτε είχε καμία δουλειά να πάει να ανακατευτεί..."
Στον Βραχιολίδη -σύμφωνα με την άπατη λογική τους- δεν έπεφτε λόγος για κάτι που αφορούσε όλη την εκκλησία, δηλαδή τους πιστούς και τους ενορίτες!!! Ενώ σε αυτούς έπεφτε λόγος να ασχοληθούν με τις εσωτερικές οικονομικές δοσοληψίες ενός ιδρύματος! Δηλαδή το ίδρυμα των 100-150 μελών είχε μεγαλύτερη σημασία από την εκκλησία των χιλιάδων πιστών-ενοριτών. Άρα, σύμφωνα με τα διαδικτυακά σκουλήκια, ο Βραχιολίδης δεν έπρεπε ν' ασχοληθεί καθόλου με τα εσωτερικά του ιερού ναού ενώ αυτοί καλά έκαναν και ασχολήθηκαν με τα εσωτερικά ενός ιδρύματος, των μερικών μελών...
Σε ό,τι αφορά την ετυμηγορία τους, έχει ήδη βγει από τα καθάρματα: "Ο Βραχιολίδης είναι συκοφάντης και λασπολόγος των ιερέων"! Δεν χρειάζεται η Δικαιοσύνη, η απόφαση βγήκε από τα σκουλήκια! 
"Στο χωριό μας, όταν ένας έχει καταδικαστεί δις ως συκοφάντης, εμείς έτσι τον αποκαλούμε", λένε τα σκουλήκια, την ώρα που ο Βραχιολίδης δεν έχει καταδικαστεί ποτέ από κανένα δικαστήριο! Ούτε οι ίδιοι οι ιερείς δεν θελουν τέτοιους... συνηγόρους! Οι ιερείς περιμένουν την Δικαιοσύνη να αποφανθεί. 
Ενώ αυτά τα ίδια καθάρματα έχουν αφήσει την λάσπη τους πάνω στην κατάκοιτη Ζωζώ Βαλλιάνου. Παρά το ότι στην περίπτωση της Βαλλιάνου ο εισαγγελέας άφηνε να διαφανεί τι μέλλει γεννέσθαι. "θα ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος όλων των μελών του ΔΣ του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" εφόσον αποδειχτεί ότι είναι πλαστά τα έγγραφα με τα οποία σύρθηκε κατηγορούμενη στο δικαστήριο η Ζωζώ Βαλλιάνου"!

ΘΑ... ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου