Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! Η ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ κος ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; 
Όπως αναφέρει η iefimerida.gr οι φορολογούμενοι που επισκέφθηκαν την ΔΟΥ Χολαργού σήμερα, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τραγελαφικό γεγονός. Οι πόρτες του υποκαταστήματος ήταν... ανοιχτές, οι φορολογούμενοι εισήλθαν μεν στο υποκατάστημα, ωστόσο, λίγο αργότερα οι υπάλληλοι, τούς έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο... που η συγκεκριμένη ΔΟΥ αποφάσισε τελικά να μην εξυπηρετήσει το κοινό.
Μάλιστα, έξω από το υποκατάστημα ήταν αναρτημένες δύο ανακοινώσεις. Στην πρώτη, ο προϊστάμενος της συγκεκριμένης Εφορίας γνωστοποιεί στους πολίτες ότι σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, η εφορία θα λειτουργήσει εξυπηρετώντας το κοινό. Μάλιστα, διευκρινίζει για ποιες φορολογικές συναλλαγές, οι υπάλληλοι θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες.
Ωστόσο, ακριβώς κάτω από την πρώτη ανακοίνωση υπάρχει και μία άλλη, το περιεχόμενο της οποίας άφησε με το στόμα ανοιχτό τους φορολογούμενους.
Σύμφωνα με το δεύτερο χαρτάκι που «κοσμεί» την είσοδο της εφορίας, η ΔΟΥ Χολαργού θα παραμείνει αυτές τις δύο ημέρες κλειστές. Χωρίς καμία εξήγηση, διευκρινίζεται πως οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου υποκαταστήματος δεν θα πραγματοποιήσει συναλλαγές με το κοινό. 

Ο αγαπητός προϊστάμενος της ΔΟΥ κ. Γκλεζάκος νομίζουμε ότι οφείλει μία δημόσια εξήγηση προς το κοινό. 

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕ ΘΕΟΠΟΡΝΟΜΟΥΡΛΟΤΡΕΛΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου άρεσε εκείνο το "κλπ". Ο προηγούμενος Προϊστάμενος έφαγε 10 κάθειρξη, ετούτος κάνει επίδειξη ηλιθιότητος. Και παίρνει και το "ΔΙΒΕΕΤ" (άλλος ένας μισθός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή