Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

''ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ''... SUCCESS STORY ΑΔΩΝΙ!!!

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για εισιτήριο 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
«Η κυβέρνηση τη νέα χρονιά φέρνει νέα χαράτσια για την υγεία του λαού με τα 25 ευρώ για την εισαγωγή των ασθενών στα κρατικά νοσοκομεία, μετατρέποντάς τα σε επιχειρήσεις, με το επιπλέον 1 ευρώ για κάθε συνταγή στην ήδη πανάκριβη φαρμακευτική περίθαλψη των ασθενών και το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη γίνεται όλο και ακριβότερο εμπόρευμα» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
Αναφερόμενο στην εξαίρεση ορισμένων κατηγοριών ασθενών «από τα νέα χαράτσια», τονίζει πως «όχι μόνο δεν αναιρεί την εμπορευματοποίηση της υγείας,  αλλά αντίθετα την επιβεβαιώνει».
«Η ελπίδα για το λαό βρίσκεται στην ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας, ικανής να εμποδίσει και να ανατρέψει την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων με προοπτική της πάλης τη λαϊκή εξουσία, με ανάπτυξη που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, όπου η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μπορεί να γίνει καθολικά κατοχυρωμένο λαϊκό δικαίωμα» καταλήγει.
fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου