Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να ευαισθητοποιηθεί με το ρεπορτάζ μας και να πάει στους αστέγους της πλατείας Κουμουνδούρου, να δώσει ένα πιάτο φαϊ και δυο ρούχα, το μήνυμα το έπιασε η Χρυσή Αυγή η οποία με το που είδε το ρεπορτάζ μας έσπευσε να βοηθήσει τους αστέγους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τού κόμματος που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα και να σώσει τον λαό! Κούνια που τους κούναγε. 
Ξεκαθαρίζουμε σε μερικούς ηλίθιους που μπορεί να θελήσουν να μας ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή, ότι εμείς εδώ κάνουμε δημοσιογραφία και μας ενδιαφέρει μέσω της δουλειάς μας να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας. Δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτός που θα τους δώσει ένα πιάτο φαί λέγεται Χρυσή Αυγή η ΣΥΡΙΖΑ. Ας τους έδιναν βοήθεια οι συριζαίοι. Αυτοί όμως έμεινα άπρακτοι! 
Το παρακάτω φωτορεπορτάζ το δανειόζμαστε από τον ιστότπο της Χ.Α. 

Πρωτοχρονιά 2014 ώρα 1.38 μετά τα μεσάνυχτα. Η Αθήνα γιορτάζει την έλευση του νέου έτους εν μέσω φοροκαταιγίδας και μνημονίου. Κάποιοι βέβαια δεν καταφέρνουν να γιορτάσουν! Είναι οι χιλιάδες Έλληνες άστεγοι της Αθήνας…

Με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, κλιμάκιο βουλευτών και συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθήνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επισκέφθηκαν τους αστέγους της πλατείας Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντάς τους μερίδες φαγητού, γλυκά και κουβέρτες.

Λίγα μέτρα από την κίνηση της Λ. Πειραιώς, επάνω στην πλατεία, αυτοί οι άνθρωποι έχουν στήσει τα καταλύματα τους με ότι υλικό φανταστεί ανθρώπου νους! Χαρτόκουτα, παλέτες, οτιδήποτε μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από βροχή, χιόνι, αέρα, ήλιο έχει επιστρατευτεί, αφού μέριμνα στέγης έχει προβλεφθεί από την συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων ΜΟΝΟ για τους λαθρομετανάστες! Είναι γνωστό, όμως, πως όπου χτυπάει καρδιά Ελληνική που χρειάζεται την στήριξή μας, εκεί θα βρίσκεται πάντα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε εδώ, αλλά τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης θα συνεχίσουν. Ο Σύριζα, και τα άλλα κόμματα απ΄ότι φαίνεται δεν νοιάζονται ή δεν τους φτάνουν τα εκατομμύρια ευρώ της κρατικής επιχορήγησης, που μοιράστηκαν πρόσφατα, για να σταθούν δίπλα στους Έλληνες! Και ας λένε, ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, υποκριτικά, πως: “παρακρατούν χρήματα από τους Βουλευτές τους “για τους φτωχούς”. Ποιους φτωχούς; Δεν νοιάζονται μήπως, γιατί οι συγκεκριμένοι είναι Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου