Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Ανθρωποκυνηγητό προς κάθε κατεύθυνση έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Καστοριά και τις γύρω περιοχές, για να εντοπίσουν έναν άγνωστο άνδρα με ξενική προφορά που δεν δίστασε να μαχαιρώσει μια νεαρή γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα και ύστερα τράπηκε σε φυγή!
Δεν είχε καλά – καλά νυχτώσει, όταν ο άγνωστος πλησίασε τη νεαρή φοιτήτρια που περπατούσε στην παραλία της Καστοριάς σε ένα κιόσκι που βρίσκεται εκεί και της ζήτησε την τσάντα της. Εκείνη, λόγω και της ασυνήθιστης προφοράς του, δεν κατάλαβε τι της είπε και τον ρώτησε τι ήθελε. Όμως, ο δράστης την χτύπησε στα πλευρά με ένα μαχαίρι!
Έκπληκτη η κοπέλα είδε αίμα να πλημμυρίζει τα ρούχα της και πανικοβλήθηκε. Ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα και να εξαφανιστεί τρέχοντας, ενώ εκείνη ζητούσε βοήθεια από περαστικούς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Καστοριάς.
Για καλή της τύχη, το μαχαίρι την πλήγωσε χωρίς να πειράξει κάποιο ζωτικό όργανο, καθώς βρήκε αντίσταση στα ρούχα της και αποχώρησε αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
gegonota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου