Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

Καμαρώστε ψηφοδέλτιο νίκης (!!!) το οποίο όπου θέλει το χαρακτηρίζει με τον νεολογισμό "προσχέδιο ψηφοδελτίου" (λες και πρόκειται προσχέδιο νόμου που έρχεται προς συζήτηση στη βουλή) και όπου θέλει το χαρακτηρίζει ψηφοδέλτιο !!!
Δείτε τα mail που έχει στείλει (ποιος ξέρει σε πόσους τα έστειλε) και τι τίτλο κοτσάρει: "Ψηφοδέλτιο" το τιτλοφορεί και όχι "προσχέδιο"! Σκέτη σύγχυση και παραπλάνηση προς όποιον παραλαμβάνει ένα τέτοιο mail. Ενώ είναι βέβαιος ότι πρόκειται για ψηφοδέλτιο, μέσα... γράφει προσχέδιο!!! Αλλά είναι δυνατόν να βάζεις προσχέδιο παίρνοντας υποψήφιους συμβούλους οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινωθεί σε άλλους συνδυασμούς κι έχουν βάλει τις υπογραφές τους σε αυτούς;;;
Φαντάσου δηλαδή τι γίνεται! Οι άλλοι συνδυασμοί έχουν φτάσει μπροστά στις κάλπες με τους υποψηφίους τους και αυτός ακόμη ψάχνει και δεν ξέρει ότι αυτούς που βάζει στο ψηφοδέλτιό του έχουν ήδη ξεκινήσει τον αγώνα τους με άλλο συνδυασμό, πιθανώς να έχουν εκτυπώσει και τα διαφημιστικά τους και να μαζεύουν  ψήφους, αλλά αυτός τούς ...βάζει στο δικό του ψηφοδέλτιο το οποίο διανέμει δεξιά και αριστερά ως ψηφοδέλτιο (νίκης) ή προσχέδιο ψηφοδελτίου!!! Αλαλούμ υπόθεση!
Δείτε και την πιο κάτω κατάσταση:
Προσέξτε τα ονόματα με κίτρινο φόντο. Τα δυο είναι γνωστά ως ονόματα που έχουν αρπαγεί από άλλους συνδυασμούς. Πρόκειται για τον Σωτήρη Βουτσαρά και την Άννυ Καζάκου. Ο πρώτος ανήκει στον συνδυασμό του Κεχρή και η δεύτερη στην παράταξη Αποστολόπουλου. 
Δείτε τώρα και το άλλο όνομα σε κίτρινο φόντο: ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΕΥΦΗΜΙΑ!!! Εμείς έχουμε την πληροφορία ότι η Αντισμήναρχος δεν είναι εν αποστρατεία αλλά ότι είναι εν ενεργεία και μάλιστα ότι προήχθη κατά τις τελευταίες κρίσεις των αξιωματικών!!! Εάν όντως είναι έτσι, εάν δηλαδή η γυναίκα είναι εν ενεργεία αξιωματικός μιλάμε για περίπτωση καραγκιοζ μπερντέ!!! 
Επειδή όμως η είδηση δεν είναι καρατσεκαρισμένη ρωτάμε (για να μην παρεξηγηθούμε): ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Η κα ΒΟΥΤΣΙΝΑ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Η ίδια το γνωρίζει ότι έχει μπει το όνομά της στη λίστα της...νίκης; (ή της συμφοράς, ότι σας αρέσει πάρτε). 

5 σχόλια:

  1. Ενημερωτικά, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Καζάκου να του πει αν είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου και την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έκανες το μεγάλο λάθος. Λίγες μέρες σου μείνανε. Και εκτός από τη φυλάκα που θα φας, έρχεται και αγωγή που θα σου πάρει τα σώβρακα και θα σε αφήσει στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σε υπερασπίστηκε στο νέο αυτόφωρο για τη νέα σου συκοφαντία; Ούτε τους πιο ηλίθιους δεν κοροϊδεύεις πλέον. Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια δωρεάν διαφήμιση δεν έχει ξαναγίνει! Εκεί που ο Κεχρής κόντευε να πείσει τον κόσμο ότι ο Νικολάου δεν κατεβαίνει, έχουν μάθει και οι γάτες ότι είναι υποψήφιος και μάλιστα έχει τους περισσότερους υποψηφίους από όλους τους άλλους! Συνέχισε Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλε ρε φίλε λίγο πιο πάνω και λίγο πιο κάτω το ψηφοδέλτιο, να δει ο κόσμος και τους υπόλοιπους. Γιατί να διαφημίζονται τζάμπα μόνο αυτοί που δείχνεις; Σε πληρώνουν; Θα χεστούν στους σταυρούς. Είναι άδικο για τους άλλους. Μην ξηγιέσαι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, ο Κεχρής θα χτυπιόταν έτσι με το ψηφοδέλτιο του Νικολάου, αν μπορούσε να συμπληρώσει το δικό του; Ή μήπως το έκανε διότι δεν αντέχει άλλο το βρισίδι που του ρίχνουν όσοι εξαπάτησε να πάνε μαζί του με το ψέμα ότι ο Νικολάου δεν πρόκειται να κατέβει; Στον κόσμο τι λέει σήμερα που τον ρωτάει γιατί τους είπε ψέμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή