Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΘEΟΔΩΡΟΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ!

Ο Θεόδωρος Γκλεζάκος ήταν μέχρι πρότινος προϊστάμενος της εφορίας Χολαργού. Επί χρόνια δε ήταν Πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Χολαργού, ενώ εδώ και λίγο διάστημα είναι Πρόεδρος των Λακώνων στο δήμο του Παπάγου-Χολαργού. 
Αυτό που συχνά ακουγόταν για τον Θ. Γκλεζάκο ανάμεσα στους φορολογούμενους της περιοχής ήταν: "εμπιστευτείτε τον". Πολλοί που αντιμετώπιζαν δυσχέρειες στις φορολογικές τους ρυθμίσεις και δεν μπορούσαν να βρουν λύση με το υπαλληλικό προσωπικό της ΔΟΥ Χολαργού κατέφευγαν στην...έσχατη λύση, στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Χολαργού για να βγουν από το αδιέξοδο. Μετά τις ρυθμίσεις που τους έκανε ο Θ. Γκλεζάκο έφευγαν ανακουφισμένοι λέγοντας και σε άλλους "εμπιστευτείτε τον". Προφανώς, με την ίδια εμπιστοσύνη κινήθηκε και ο Ηλίας Αποστολόπουλος εντάσσοντάς τον στο ψηφοδέλτιό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Σε ό,τι αφορά τις κομματικές του καταβολές, εμείς μπορεί να διαφωνούμε κάθετα με τον Θόδωρο Γκλεζάκο και στην θέση του θα στέλναμε στον αγύριστο τους προερχόμενους από τη ΝΔ πολιτικούς ολετήρες, ωστόσο θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε την εμπιστοσύνη που κέρδισε τόσο στην τοπική της ΝΔ που του χάριζε για έτη την Προεδρία όσο και την ευρύτερη αναγνώριση που κατήγαγε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, επειδή τον χαρακτήριζε η ηπιότητα. 
Σε ό,τι αφορά στην Προεδρία του Συλλόγου Λακώνων που ανέλαβε πρόσφατα, αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι ο Θόδωρος Γκλεζάκος θέλει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Δεν προσδοκά σε προσωπική ωφέλεια αλλά κινείται με γνώμονα την αγάπη του για τον Χολαργό-Παπάγου. Υπ' αυτή την έννοια κι εμείς λέμε: "Ενπιστευτείτε τον" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου