Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Κας ΚΑΖΑΚΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Δεν γνωρίζουμε εάν το παρακάτω σχόλιο ανήκει στην κα Καζάκου, γιατί το τελευταίο διάστημα πολλοί ανώνυμοι προβαίνουν στην αθλιότητα να υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο άλλου, ωστόσο το αναδημοσιεύουμε και απαντούμε επ' αυτού:
"Όσον άφορά τό σχόλιο τής έγκριτης έφημεριδας σας έχω να άπαντήσω τά έξής.Πρός Θεού, όχι έν όψει τών έκλογων,νά χαρακτηρίζουμε κλεφτη, έναν άνθρωπο, πού έπι 2 τετραετίες διοικησε τόν Δήμο Χολαργού μέ έπιτυχία, καί αύτός βεβαίως ήταν ό λόγος πού τόν άκολούθησα καί τόν στήριξα στίς προηγούμενες έκλογές. Καί τώρα, μετά τήν δήλωσή του ότι θά κατέβει πάλι, τού είπα ότι θά είμαι μαζί του. Τόν έκτιμώ πάντα, τόν θεωρώ φίλο μου, όμως δέν τόν ένημέρωσα έγκαίρως, ότι γιά προσωπικούς μου λόγους, θά άπέχω τού συνδιασμού του.
Αυτά γιά τήν άποκατάσταση τής άλήθειας.
Εύχαριστώ πολύ
Άννυ Καζάκου".


Εάν λοιπόν είστε εσείς που έχετε γράψει το σχόλιο "προς αποκατάσταση της αλήθειας",  σας απαντώ: Γνωρίζετε να διαβάζετε καλά; Εμείς αναφερθήκαμε στο πώς διοίκησε ο πρώην δήμαρχος τον Χολαργό; Τι μπερδεύετε τον φάντη με το ρετσινόλαδο; Η "κλοπή" αφορούσε στο όνομα και όχι στο αν έκλεψε ή όχι το Δήμο; Τι τα μπερδεύετε αυτά κυρία μου; Είτε κάνατε εσείς το λάθος και δεν τον ενημερώσατε εγκαίρως είτε το έκανε ο ίδιος, το όνομά σας δεν πάρθηκε από τον συνδυασμό του Αποστολόπουλου και ο πρώην δήμαρχος το κότσαρε στον δικό του συνδυασμό; Ναι ή όχι; Το ίδιο δεν έκανε και με τον κ. Βουτσαρά (υπάρχει διάψευσή του) αλλά και με την κα Τσιάκα και κάποιους άλλους που τους κότσαρε χωρίς να τους ρωτήσει;  Τι αναληθές λέμε εμείς λοιπόν που χρειάζεται να το αποκαταστήσετε; Όφειλε ή δεν όφειλε ο ίδιος να σας ρωτήσει; Δεν το έκανε και αποδεικνύεται ότι δεν το έκανε με πολλές άλλες, αντίστοιχες με την δική σας, περιπτώσεις. Αποφάσισε και έπραξε μόνος του. Ας βγει λοιπόν δήμαρχος ξανά και ας διοικήσει πάλι με την ίδια, απαράλλαχτη νοοτροπία. Θέλετε να δείτε ποια νοοτροπία; Δείτε παρακάτω. 
Αυτό είναι το σχόλιο που ακολουθεί του δικού σας σχολίου: "Μετά και την ανωτέρω παραδοχή, στείλ' τον λοιπόν αυτόφωρο από ΑΠΟΨΕ ρε Δήμαρχε. Για πόσο ακόμα θα ανέχεσαι και θα αφήνεις να κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το βδέλυγμα του Χολαργού;". 

Το διαβάσατε καλά; Αυτός που το έγραψε είναι φίλος, άνθρωπος του πρώην δημάρχου που τον προτρέπει να με στείλει στο αυτόφωρο. Τον προτρέπει δηλαδή να κάνει αυτά που έχει συνηθίσει επί χρόνια. Να διώκει τον τύπο και να στέλνει τους εκδότες του, με την τελευταία προσφιλή μέθοδο, στο κρατητήριο και το αυτόφωρο! Δείτε λοιπόν και τον χαρακτηρισμό που μου απευθύνει  "βδέλυγμα του Χολαργού", όπως και απειλές σε προηγούμενα σχόλια σαν αυτή: "απέμειναν ελάχιστες μέρες μέχρι να μεταναστεύσεις από τον Χολαργό-Παπάγου" για να καταλάβετε περί τίνος μιλάμε!  
Μ.Β. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου