Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (Χ.Α): "ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ"

Ένα αποκρουστικό SMS, βρέθηκε στο κινητό του προσωρινά κρατούμενου βουλευτή της ΧΑ, Π. Ηλιόπουλου. Άγνωστος αποστολέας τον πληροφορεί ότι χτύπησε με το ΙΧ του έναν Πακιστανό
Το μήνυμα προς το βουλευτή, που χαρακτηρίζεται «σοκαριστικό» στο Εφετείο και ελέγχεται από τις ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, έχει ημερομηνία 2/6/2012 και αναφέρει: «Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».
Το έργο των δυο ανακριτριών ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες οπότε και θα απολογηθούν δυο εμπλεκόμενοι στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Για την υπόθεση αυτή οι δυο δικαστικές λειτουργοί εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων ο οποίος δεν εμφανίστηκε ενώπιόν τους.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας απολογούνται συμπληρωματικά ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο συγκατηγορούμενός του, ως συνεργός, Γ. Καλαντζόγλου.
Μετά και αυτές τις συμπληρωματικές απολογίες οι ανακρίτριες θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο που αφορά το σκέλος της υπόθεσης που έχει σταλεί στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής –στους οποίους αποδίδονται κατά περίπτωση τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας– ώστε, βάσει της απόφασης του Κοινοβουλίου, οι κατηγορούμενοι να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
(news247.gr, Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου