Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ!!! ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ!!!
Έχουμε να γελάσουμε πολύ σ' αυτές τις εκλογές. Μιλάμε για χοντρά γέλια! Θέλει να κατέβει και υποψήφιος Δήμαρχος βάζοντας στο ψηφοδέλτιό του υποψήφιους άλλων συνδυασμών. Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Χολαργού που αποφάσισε να ξανακατέβει για δήμαρχος χωρίς να ξέρει ποιους θα βάλει στο ψηφοδέλτιό του! Οπότε αποφάσισε να ...ψαρέψει ονόματα από άλλους συνυδασμούς! 
Δείτε το όνομα του Σωτήρη Βουτσαρά! Το έχει συμπεριλάβει ο αθεόφοβος στο ψηφοδέλτιό του ενώ το όνομά του έχει ανακοινωθεί και αναρτηθεί επίσημα στην παράταξη του Γιάννη Κεχρή. 
Ήρθε μάλιστα επισήμως και η διάψευση από τον ίδιο τον Σωτήρη Βουτσαρά:
"Με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματός μου στους υποψηφίους του κ. Νικολάου θέλω να διαβεβαίωσω ότι δεν είμαι υποψήφιος της παράταξής του αλλά είμαι ήδη επίσημα υποψήφιος της
"Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κεχρή. Μάλιστα το όνομά μου έχει ανακοινωθεί δημόσια κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Κεχρή ενώ έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της παράταξής μας. 
Επίσης θέλω να επισημάνω ότι εδώ και καιρό είχα ενημερώσει τον κ. Δενδρινό ότι δεν πρόκειται να παρευρεθώ σε καμία συγκέντρωση του κ. Νικολάου διότι ανήκω στην "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". Ως εκ τούτου παρακαλώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομά μου από την λίστα των υποψηφίων του κ. Νικολάου.
Σωτήρης Βουτσαράς
Υποψήφιος Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού"

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφοίες μας αναμένονται και άλλες διαψεύσεις! 
Καλά, αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος κατέβαζε από το κεφάλι του ό,τι όνομα του'ρχόταν; Ούτε καν επικοικώνησε με αυτούς τους ανθρώπους που συμπεριέλαβε στην λίστα του για να τους ρωτήσει: "ρε φίλε θες να μπεις υποψήφιος;"

12 σχόλια:

  1. 40 και σήμερα για τη μετανάστευση, Μάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρικυμία εν κρανίω !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρούφα τώρα το αυγό σου που έλεγες ότι ο Νικολάου δεν θα κατέβει και άσε τις παραφιλολογίες. Με το Βουτσαρά ή χωρίς ο άλλος έχει ήδη κλεισμένο ψηφοδέλτιο και ο μόνος που γίνεται ρεζίλι είσαι εσύ που αποδεικνύεται ξανά ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης. Όσο για τον Κεχρή, έκανε πολύ μεγάλο λάθος που έστησε τέτοιο σκηνικό στο Νικολάου και θα το πληρώσει με το ίδιο και ακόμη χειρότερο νόμισμα, διότι δεν φρόντισε καν να είναι προσεκτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έκανε ο Κεχρής το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι του Νικολάου; ΟΕΟ; Είδε ή δεν είδε τα ονόματα των υποψηφίων που σκόπευε να κατεβάσει ο Νικολάου; Βάζουμε τώρα και διπλούς πράκτορες κύριε Γιαννάκη μας; Έτσι θα φέρετε νέα ήθη και έθιμα στα πολιτικά της περιοχής; Με 30 υποψηφίους στο Χολαργό και ΜΗΔΕΝ στον Παπάγο, κατέβηκε ποτέ κανείς για Δήμαρχος κύριε Κεχρή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τα στελέχη του Κεχρή δεν ενημερώνονται ποτέ για τις κρυφές συναντήσεις του αρχηγού τους με τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους; Τι παιχνίδι προσπαθεί να παίξει ο υποψήφιος χωρίς ψηφοδέλτιο στις πλάτες των άλλων παρατάξεων; Τι αλισβερίσι προσπαθεί να κάνει; Αφού έχει αποφασίσει να κατέβει όπως λέει, γιατί ψάχνεται ακόμη με τους άλλους; Και άμα τα βρει με κανέναν, τι θα απογίνουν όλοι αυτοί οι έστω και 30 δυστυχείς που έχουν εκτεθεί μαζί του; Θα χωρέσουν να μπούνε όλοι μαζί αλλού, σε σχεδόν κλεισμένα ψηφοδέλτια ή θα έχουμε εκκαθαρίσεις πληθυσμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξέρουν τα στελέχη του Κεχρή ότι ο αρχηγός τους συναντιέται με άλλους υποψηφίους Δημάρχους, παραδέχεται ότι δεν περνάει με τίποτα πλέον στο δεύτερο γύρο και προσπαθεί να κάνει ανίερες συμφωνίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πανικός είναι αυτός που έπιασε όλους τους υποψιφίους Δημάρχους και μόλις βγήκαν τα ονόματα του Νικολάου, αμέσως άρχισαν να τους παίρνουν όλους τηλέφωνο να δούνε αν ισχύουν; Δεν ντρέπονται λίγο; Χάστε ρε παιδιά με λίγη αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ,
    ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΝΕΙΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΛΗ ΑΤΑΣΤΑΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παραπάνω σχόλιο δεν είναι δικό μου. Το γεγονός ότι ο κ. Νικολάου ανακοίνωσε ένα όνομα υποψηφίου της παράταξης μου είναι λάθος. Δεν πιστεύω όμως ότι έγινε σκόπιμα και σε καμία περίπτωση δεν «αποτελεί όνειδο για τον πρώην Δήμαρχο» όπως αναφέρει το προηγούμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδοτη των ενεργων δημοτων κεχρη, δεν θα βρισκεις την ψηφο σου γελοιε. Κων/νος Σαμπανης

      Διαγραφή
  10. Άσε μεγάλε, αυτό ακριβώς έκανε ο Ξύδης επί 4 ολόκληρα χρόνια. Ελέγχους στα οικονομικά του Χολαργού όχι μόνο από το 2002, αλλά από την εποχή του Σκούρτη και πήρε τα @@ του και τώρα δικαιωμένος ο Νικολάου θα του ξαναβγεί Δήμαρχος και θα αρχίσουν οι έλεγχοι στον Παπάγο και θα γελάσωμε τρελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κεχρής έπαιρνε όλη μέρα τηλέφωνο τους υποψηφίους του Νικολάου και προσπαθούσε να τους μεταπείσει και να τους κάνει να κατέβουν με το συνδυασμό του. Ε, με έναν το πέτυχε! Άρα, ο Νικολάου δεν έχει 53, αλλά 52, συν έναν που έκλεισε σήμερα, ξανά 53. Σιδεράκης λέγεται. Ας τον πάρει και αυτόν τηλέφωνο να σιγουρευτεί. Ο Κεχρής πόσους έχει; Στον Παπάγο πόσους έχει; Έναν ή κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή