Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Νέες, ωραίες και υποψήφιες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο λόγος για τις Αντωνία Λυκούδη,Σπυριδούλα ΠατήλαΚατερίνα ΛάτσηΜαριέλα Βέννη και Κατερίνα Μονογιού. Οι ιδιαίτερα καλλίγραμμες κοπέλες έχουν αποσπάσει τον τίλο της «πιο σέξι υποψήφιας», η καθεμία στο δικό της δήμο.
  • Αντωνία Λυκούδη
Μόλις 22 ετών, η Αντωνία Λυκούδη δοκιμάζεται στον Δήμο Σερρών, υποψήφια στην κοινότητα Σκουτάρεως, όπου κατοικεί και εργάζεται σε κομμωτήριο. Το ίντερνετ την έχει ήδη στέψει «ωραία των Σερρών» και οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα η άκρως ευειδής Αντωνία να είναι πλέον γνωστή και εκτός των συνόρων της περιφέρειας στην οποία είναι υποψήφια.
  • Σπυριδούλα Πατήλα
Πολύ πιο νότια της χώρας, στον Δήμο Φυλής – Αχαρνών, η Σπυριδούλα Πατήλα, μια άλλη καυτή παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού ολοκλήρωσε την πρώτη θητεία της ως δημοτική σύμβουλος ετοιμάζεται να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των συμπολιτών της.«Επειτα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι χίλιες φορές μια γυναίκα άνετη και άμεση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από έναν μπούλη με τριπλοσάγονο και γραβάτες που ακολουθεί τα “θέλω” του μπαμπά του» έχει δηλώσει η δυναμική και άκρως θηλυκή δημοτική σύμβουλος που έχει ως αγαπημένο χόμπι το ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολείται και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ της ομάδας του Αιγάλεω.
  • Κατερίνα Μονογυιού
Την ψήφο των Μυκονιατών διεκδικεί εκ νέου η Κατερίνα Μονογυιού, με τις αναλογίες μοντέλου και την ήδη αξιοσημείωτη προσπάθειά της στην πολιτική, αφού ήδη έχει δοκιμάσει την τύχη της και στις τελευταίες εθνικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ  στις Κυκλάδες.
  • Κατερίνα Λάτση- Μαριέλα Βέννη 
Η «Όμορφη Θεσσαλονίκη» έχει και μια κόντρα γοητευτικών και σέξι κυριών και στο ψηφοδέλτιο, αφού στον ομώνυμο συνδυασμό την ψήφο διεκδικούν η Μαριέλα Βέννη και η Κατερίνα Λάτση. Κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση σε αντρικό περιοδικό για αυτοκίνητα στα 17 της, η Μαριέλα Βέννη συνδύασε τις σπουδές της στη νοσηλευτική με το μόντελινγκ και τώρα μπαίνει και στον στίβο της πολιτικής. Από την άλλη, η νεαρή αεροσυνοδός Κατερίνα Λάτση έχει ήδη μαγνητίσει τα βλέμματα και έχει δημιουργήσει «συνωστισμό» στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου