Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΓΚΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 47 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και εκπληκτική προσέλευση συνδημοτών μας τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου που βρίσκεται στη  Λεωφόρο Περικλέους 37 (πρώην CHILL OUT), στην Κεντρική Λεωφόρο του Δήμου μας που έχει μάλιστα το όνομα του μεγάλου πολιτικού, ρήτορα και στρατηγού του 5ου αιώνα π. Χ. του Περικλή. Με αυτή την εκδήλωση αρχίσαμε την τελική προσπάθειά μας για τις εκλογές του Μαΐου 2014.
         Στον όμορφο και φιλόξενο αυτό χώρο από πολύ νωρίς έγινε το αδιαχώρητο. Δημότες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν το χώρο και τελικά ο αριθμός των παρισταμένων, καθημένων και ορθίων ανήλθε σε 750-800. Από αυτούς πολλοί έμειναν όρθιοι και ειλικρινά θέλουμε να τους ζητήσουμε συγγνώμη γι αυτό.
      
   Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη και υπερέβη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Ήταν μοναδική, μας συγκλόνισε και γι αυτό από τα βάθη της καρδιάς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημότες και κατοίκους του Όμορφου Δήμου μας, για την παρουσία τους.
        
Ο επί κεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού» και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας στην ομιλία του παρουσίασε ένα μεγάλο μέρος του Προγράμματος, που στηρίζεται στους τρεις πυλώνες ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ των δύο προαστίων. Κυριότερα σημεία του οποίου είναι:
          Συσσίτια Τροφής: Προσφορά στους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
          Ενοποίηση Υπηρεσιών Καθαριότητας: Για να ανεβάσουμε κατακόρυφα  την καθαριότητα στο Χολαργό και να βελτιώσουμε αυτή στου Παπάγου.
          Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Στους μαθητές 3ης Γυμνασίου και 1ης-2ας Λυκείου αρχής γενομένης από το Σχολικό Έτος 2014-2015.
          Πολυϊατρείο στον Άνω Χολαργό: Λειτουργία εκ νέου του Παραρτήματος των Πολυϊατρείων.
           ΚΑΠΗ: Βελτίωση υφιστάμενων λειτουργιών και ουσιαστική μείωση οικονομικής επιβάρυνσης των μελών.
           Στέγη Γερόντων: Θα γίνει στο κληροδότημα Σκυριανού με Συντελεστή Δόμησης τον ισχύοντα.
           Περίκλεια: Διοργάνωση ετήσιων Αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων, σχεδόν μηδενικού κόστους, προς τιμήν του Περικλή.
           Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου: Έναρξη πληρέστερης ενημέρωσης και διαβούλευσης εντός του Σεπτεμβρίου 2014 και τροποποίηση της  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου το δυνατό συντομότερα.
          Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε 47 από τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.
      
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Πεντελικού  κ. Στεργίου Δημήτριο, τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού  κ. Πολύδωρα Αντώνη, τον Επίτιμο Δήμαρχο Χολαργού κ. Σκούρτη Χαράλαμπο, που παρά το γεγονός ότι είχε άλλη υποχρέωση ήλθε σε κάποιο σημείο της εκδήλωσής μας, τον πρώην Δήμαρχο Ανδραβίδας           κ. Παπανδρέου Γιάννη, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γκόνη Αναστάσιο, το Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς    κ. Κανελλόπουλο Παναγιώτη, τον πρώην βουλευτή                        κ. Μπρακατσούλα Βασίλειο, την πολιτευτή κ. Χρήστου Σοφία,  τους πρώην Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου κκ. Καλλιοντζή Ντίνα και Λινάκη Κυριάκο, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Καραμπάση Ευστάθιο, τους πρώην  Δημοτικούς Συμβούλους, Σκέντζο Γεώργιο, Μαυραγάνη Ιωάννη και Αποστολόπουλο Ανδρέα, και επίσης το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κ. Κομιώτη Κατερίνα.
         Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τα μέλη των Πολιτιστικών και Λοιπών φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και είναι ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Ντριβαλάς Οδυσσέας, το μέλος της ΚΕ της ΝΔ κ. Κατσικερού Νόρα, ο Πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ. κ. Σακαρετσάνος Θεοφάνης, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Μαριδάκης Γεώργιος, η Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο μας κ. Παγώνη Γωγώ με μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου κ. Σιατερλής Αννίβας, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης   «Η Ελληνική Εστία»         κ. Οικονόμου Μαίρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παπαγιωτών και Φίλων κ. Ηλιάδης Στάμος, η Πρόεδρος της Ηπειρωτικής Εστίας         κ. Κατσιέρη Νίνη, η Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών κ. Τσιάκα Βίκυ και της Παναθηναϊκής κ. Μάγκου Σοφία, ο πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού κ. Γανώσης Νικόλαος και  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Παπάγου κ. Σακαρετσάνος Δημήτριος.
         Θερμές επίσης είναι οι ευχαριστίες μας προς τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου κκ. Βραχιολίδη Μάκη και Δεληγιάννη Κων/νο που παρέστησαν και κάλυψαν την εκδήλωση.
         Όμως από καρδιάς και πάλι θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους εσάς τους πολυπληθείς δημότες και κατοίκους του Όμορφου Δήμου μας που και τούτη τη φορά ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και  τιμήσατε  με την παρουσία τους την εκδήλωσή.
         Η μεγαλειώδης και μοναδική συγκέντρωση, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι στις 18 Μαΐου
       «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου