Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΑΟΧ) 
ΝΙΚΗΣ ΖΙΑΜΠΑΡΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΩΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Γιατί… Μαζί για την Πόλη μας….
Πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με το συνδυασμό Μαζί για την Πόλη μας και να μπω για πρώτη φορά στη διαδικασία της κρίσης των πολιτών της τοπικής κοινωνίας Παπάγου-Χολαργού γιατί νομίζω πως στην κρίση που ζούμε όλοι τα τελευταία χρόνια, πρέπει να δούμε πως κάτι πραγματικά κρίνεται.
Κρίνεται ο «βηματισμός» της πόλης μας για τα επόμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό οφείλουμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε. Η λογική του κατακρίνω, πετώ «πετραδάκια» και φωνάζω εκ του ασφαλούς, απλά διατηρεί τα αίτια που οδήγησαν στην κρίση.
Στο συνδυασμό Μαζί για την Πόλη μας βρεθήκαμε άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές, με κοινές αγωνίες και προσεγγίσεις προτάσεων και με κοινή αντίληψη πως στην πόλη που μένουμε θέλουμε και να ζούμε. Ο καθένας βάζει την προσωπική του εμπειρία, την επιστημονική ή βιωματική του γνώση και τις δυνατότητές του, στην υπηρεσία των κοινών μας αξιών και αρχών.
«Συναντήθηκα» με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, όχι για πρώτη φορά, αλλά για να συμφωνήσουμε την Πρώτη ανάγκη που έχει η Πόλη μας και δεν είναι άλλη από την ανάγκη για Αλλαγή σκηνικού.
Αλλαγή σκηνικού που δεν υποβαθμίζει και δεν κρύβει κάθε θετική εξέλιξη των χρόνων που πέρασαν, αλλά που εντοπίζει τα λάθη, τις αδράνειες, τις αγκυλώσεις και τα εμπόδια προηγούμενων Διοικήσεων και επιδιώκει ένα Δήμο αποτελεσματικό, ικανό και δημιουργικό.
Και βρήκα τον Ηλία «ανοιχτό» σε ιδέες, δημιουργικά συλλογικό, διαθέσιμο να υιοθετήσει την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργική διάθεση.
«Συναντήθηκα» με τον Ηλία, όχι γιατί δεν είμαστε με τους άλλους, αλλά γιατί θέλουμε το Άλλο…
Θέλουμε την αξιοσύνη, τη δημιουργικότητα, την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα, τη διαφάνεια, το προσκήνιο, την καθαρότητα.
Θέλουμε τον Δήμο πρωταγωνιστή στην προσπάθεια αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και του δυναμικού της πόλης μας και τον Παπάγο-Χολαργό, στο σύνολό της, μία Πόλη αξιοβίωτη, ανθρώπινη, λειτουργική, σύγχρονη.
Συμπορεύομαι με το συνδυασμό Μαζί για την Πόλη μας διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μας, γιατί αυτό που κρίνεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου είναι το μέλλον της Πόλης μας και μπορούμε να το διασφαλίσουμε μόνο με φυγή προς τα εμπρός….
Το θέλουμε, το μπορούμε, το αξίζουμε ως άνθρωποι, ως πολίτες, γιατί το μέλλον είναι ΕΔΩ!

Με τιμή και ευθύνη,
Κώτσης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου