Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ: "ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ"

Πολλή κουβέντα και ακόμα πιο πολλή παραπληροφόρηση για το νέο πολεοδομικό σχέδιο του Παπάγου. Πολλοί συνδημότες μας έφθασαν να πιστεύουν ότι με τη μείωση του ύψους, από 14 σε 12 μέτρα,και του συντελεστή δόμησης από 1,0 σε 0,9 θα βγούν χαμένοι. Θα χτίσουν λιγότερα μέτρα. Πόσο λάθος! Μιά προσεκτική ανάγνωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το Γ.Π.Σ . και του ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ αποδεικνύουν το αντίθετο, καθώς στη δόμηση δεν προσμετρούνται πλέον κλιμακοστάσια, ανελκυστήρες, πλατύσκαλα, κ.λ.π , κ.λ.π., κ.λ.π.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έτσι διατηρείται η ήπια δόμηση στου Παπάγου, ο ανθρώπινος χαρακτήρας της περιοχής αλλά και η αξία της περιουσίας μας.
Με παρόμοια αντίληψη, διαφωνήσαμε με την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού του Χολαργού που δεν επέφερε αναγκαίες βελτιώσεις για την περιοχή. Αλλά μιλήσαμε σε ώτα μη ακουόντων.
Ας σκεφτούμε όλοι μαζί. Πόσο διαφορετικά εξελίχθηκε ο Παπάγος , περιοχή περισσότερο φιλική στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, από το Χολαργό. Ας διδαχθούμε από την ιστορία και τα λάθη μας. Ας προστατεύσουμε και ας βελτιώσουμε το Δήμο μας που πια είναι ενιαίος.
Χριστίνα Πολυκαλά
Υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

1 σχόλιο:

  1. Θέλει και ονειρεύεται (όνειρα εαρινής, θερινής, φθινοπωρινής και χειμερινής νυκτός) να μειωθεί ο σ.δ. αλλά προσπαθεί να πει, να αρθρώσει, να ισχυρισθεί οτι με τη μείωση προκύπτει αύξηση !!
    Να χαρώ εγώ νέες μαθηματικές θεωρίες !!!
    Να επιληφθεί άμεσα η Επιθεώρηση Β/θμιας εκπαίδευσης. Αν μάθουν τέτοια μεθηματικά οι μαθητές, ούτε στη Βοϊδαγγελική Ακαδημία δε μπαίνουν. Ο Ζήκος με το "εφτά οχτώ πενηνταέξη" (με τ' μπρώτ') είναι καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή