Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΙΓΚΑΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του Κώστα Τίγκα ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει  να ...κρέμεται σαν τα τσαμπιά έξω από το πρώην Chill Out. Σε λίγη ώρα υπήρχαν επισκέπτες που είχαν ανέβει και στην απέναντι νησίδα! 
Σε μια εκπληκτική συγκέντρωση 700 περίπου ατόμων, ο Κώστας Τίγκας με σιγουριά απηύθυνε το μήνυμα: "Είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε οι νικητές των εκλογών" δημιουργώντας αίσθηση για την βεβαιότητά του. Μια βεβαιότητα η οποία δεν στηριζόταν σε κανένα εγωγισμό αλλά στο εκλογικό ρεύμα το οποίο κάνει τον υποψήφιο δήμαρχο να θεωρεί ότι επιλέγει τα στοιχεία για τα οποία δεσμεύεται στους δημότες του Παπάγου-Χολαργού: Σιγουριά, Συνέπεια, Εργατικότητα. 
Η συγκέντρωση ήταν εντυπωσιακή, σε σημείο που δυσχέραινε την κυκλοφορία των διερχόμενων αυτοκινήτων, ενώ ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου ακούστηκε να λεει: "Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τέτοια συγκέντρωση". Η τεράστια αίθουσα του πρώην Chill Out στην οδό Περικλέους ήταν ασφυκτικά γεμάτη ενώ και έξω από το μεγάλο κέντρο επικρατούσε το αδιαχώρητο. Οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης στα ενδότερα σου προκαλούσε ...ασφυξία. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος διακρίθηκε για τον συνετό του λόγο, δεν έκανε καθόλου λάθη, η ομιλία του δεν είχε χάσματα, αντιθέτως ήταν ευγενής στο ακροατήριό του, αναφερόμενος με το ίδιο ενδιαφέρον και για τον Παπάγου και για τον Χολαργό. Εκεί πάντως που κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα ήταν όταν είπε ότι το ΓΠΣ Παπάγου θα το ξαναφέρει από την αρχή για ψήφιση στο ΔΣ του δήμου και αυτό που ψηφίστηκε πρόσφατα από την πλειοψηφία του ΔΣ δεν πρόκειται να ισχύσει. Καταδίκασε μάλιστα την πρόχειρη μελέτη που παραδόθηκε στον δήμο η οποία στηριζόταν στην απογραφή του 2001 ενω΄έχει διεξαχθεί ακόμη και η απογραφή του 2011!!
Τέλος, ο Κώστας Τίγκας προσφώνησε και τους μέχρι στιγμής υποψηφίους του συμβούλους (μερτήσαμε 42 με 43 ονόματα). 

1 σχόλιο:

  1. 3 φορες παραπανω κοσμο απο τον Αποστολοπουλο! Εκπληκτικη συσπειρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή