Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

"ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

Αγαπητοί συνδημότες,
Οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της εποχής έχουν αλλάξει κατά πολύ τον ρυθμό της ζωής μας, τις συνθήκες διαβίωσής μας και τον τρόπο σκέψης μας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αναθεωρήσει πολλά πράγματα τα οποία μέχρι σήμερα τα θεωρούσαμε δεδομένα.
Η δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές οφείλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε όλοι οι δημότες, να αποκτήσουν άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας χρειάζεται ισχυρή ομάδα, νέες ιδέες, καινοτομία και κυρίως σκληρή δουλειά. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος κατάφερε να συγκεντρώσει δίπλα του αξιόλογα πρόσωπα και συνεργάτες αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τόλμησε να βγάλει μπροστά τη γενιά μας. Μια γενιά που καλείται να αντιμετωπίσει την κρίση στην πιο αποδοτική και δημιουργική περίοδο της ζωής της.
Ο Ηλίας κατάφερε να ενώσει την εμπειρία των παλαιότερων με τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα και τις νέες ιδέες των νεότερων, με στόχο έναν Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και χρήσιμο για τον πολίτη. 
Η απόφασή μου να συνταχθώ με τον Ηλία Αποστολόπουλο και να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού με το Συνδυασμό «Μαζί για την πόλη μας», ελήφθη λόγω της εκτίμησής μου στο πρόσωπο του Ηλία και της πίστης μου ότι σηματοδοτεί τη νέα δύναμη ανανέωσης για το Δήμο μας, μακριά από κόμματα και παρατάξεις.
Επειδή σ’ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί στη νέα αυτή προσπάθεια για να δούμε επιτέλους το Δήμο μας όπως πραγματικά τον ονειρευόμαστε.
Για μας το στοίχημα δεν είναι οι επόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Χαρακτινιώτης
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου