Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΦΩΤΟ...

550-600 άτομα και κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, με συνεχή βροχόπτωση κατέκλυσαν την τεράστια αίθουσα των εκλογικού κέντρου του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου στα εγκαίνια της δημοτικής παράταξης "8 προτάσεις". Εάν μάλιστα δεν υπήρχε η εκνευριστική βροχή που απέτρεψε αρκετούς να προσέλθουν στην εκδήλωση, τότε ο κόσμος θα έφτανε χωρίς αμφιβολία μέχρι τον παράδρομο της Μεσογείων. Για όσους γνωρίζουν τον χώρο όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου επί της Λ. Μεσογείων 256 (δίπλα στο εμπορικό κέντρο ΕΡΜΗΣ, όπου πριν στεγαζόταν τράπεζα) μπορεί να αντιληφθεί ότι μια τέτοια αίθουσα γεμίζει με εκατοντάδες άτομα.

Πέραν από κάθε αμφιβολία, ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος πέτυχε και η στήριξη που έχει φαίνεται ότι επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα του δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα ακόμη και ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Σκούρτης πήρε το μικρόφωνο και πρόσφερε τη δημόσια στήριξή του στον συνωνόματό του υποψήφιο δήμαρχο. 
Κατά τα άλλα, δύο στοιχεία μας προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση. Η φυσική άνεση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου που τον καθιστά απόλυτα προσηνή και ειλικρινή με τους πολίτες. Απευθύνεται με ενδιαφέρον και προσοχή προς όλους τους δημότες. Η ομιλία του από το μικρόφωνο μοιάζει λες και κατεβαίνει στον καθημερινό πολίτη και  συνομιλεί μαζί του στη ...γλώσα του ίδιου του δημότη! 
Επίσης, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η εκδήλωση τελείωσε με τον καθιερωμένο αγιασμό! Μηνυματικό; Δεν ξέρουμε, πάντως το ότι ο ...τελευταίος λόγος δόθηκε στον ιερέα και η εκδήλωση τελείωσε με την ευλογία του, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από τα ειωθότα. 
Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου