Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!

ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΓΕΝΙΕΣ 
ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!image

Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες.
Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.
lykavitos.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ , ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ; ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ , ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΑΤΑΓΗ , ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ '' ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΄΄ ΚΟΙΜΑΤΑΙ . ΓΙΑΤΙ ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψαξε λιγο καλυτερα το θεμα...διαβασε τι λεει και ο ιδιος ο τραγκας..και μετα γραψε οτι ειναι να γραψεις. δε ντρεπεσαι λιγο ? ετσι εχεις μαθει να ασκεις δημοσιογραφια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα !! Μ αρεσει που κανεις κριτικη στον τροπο που ασκει δημοσιογραφια ο Μακης φιλε μου λες και δεν τον ξερεισ. Εμεις τιν γουσταρουμε για αυτο ακριβως τον λογο. Ο Μακης δεν ασκει δημοσιογραφια προφανως. Χαβαλε κανει για να μας διασκεδαζει και να μας φτιαχνει τη σκατοδιαθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή