Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ (8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Ο Χάρης Λαδάς είναι μια ηρωική φυσιογνωμία Μαραθωνοδρόμου. Μαραθωνομάχου, θα λέγαμε εμείς, μια και ο Χάρης παρά το ότι έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς στα πόδια, φτάνοντας στο σημείο να βάλει και μόσχευμα στις φτέρνες του συνεχίζει να τρέχει και να αγωνίζεται!  Παρά τους τραυματισμούς του, το πάθος του για τον κλασικό Μαραθώνιο είναι τέτοιο ώστε βελετιώνει τους χρόνους του αγώνα με αγώνα. Πρόσφατα αγωνίστηκε στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου όπου έκανε και ατομικό ρεκόρ με 3.40' !  
Ο Χάρης Λαδάς επιδεικνύει την ίδια μαχητικότητα και στη ζωή του, ως οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών. Θύμα και ο ίδιος της κρίσης, όπως όλοι μας άλλωστε, παλεύει μαζί με την αγαπημένη σύζυγό του να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ο Χάρης, δημότης Χολαργού έχει την θέληση να προσφέρει και στα κοινά, γι΄αυτό κατεβαίνει υποψήφιος με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο (8 Προτάσεις). Του ευχόμαστε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος διότι αν μη τι άλλο, ο Χάρης Λαδάς έχει και μπορεί να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία και δη στον τοπικό αθλητισμό. 
Είπαμε, πρέπει οι δημότες να στηρίζουν νέους ανθρώπους, πόσο δε μάλλον μαχητές της ζωής. 
Δεν είναι και λίγο πράγμα να τερματίζεις Μαραθώνιο δρόμο μετά από 3.40' με το χαμόγελο στα χείλη! Δείτε και θαυμάστε τον Χάρη Λαδά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου