Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΞΥΔΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

Απαραίτητη διευκρίνιση για τις προεκλογικές υπερβολές και υποσχέσεις


            Αγαπητοί συμπολίτες,
            Ως δημοτική αρχή, πιστεύουμε ότι οι δημοτικοί συνδυασμοί έχουν μεν την υποχρέωση να προβάλλουν τον πρόγραμμά τους και το δικαίωμα να κριτικάρουν το έργο και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αποβλέποντας στο να καταστούν αρεστοί στους ψηφοφόρους.
            Από τα προγράμματα και τα έντυπα πολλών από τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει, έχουμε διαπιστώσει ότι εξαγγέλλονται με αυτά πολλές υπερβολές, αστήρικτες και άδικες κατηγορίες για το έργο και τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, ανακριβείς πληροφορίες (πολλές από τις οποίες διαστρεβλώνουν την αλήθεια) και πολλά άλλα που είναι αδύνατη η υλοποίησή τους.
            Παρ’ όλο που, ως Δημοτική Αρχή, δεν συμφωνούμε με τις παραπάνω εξαγγελίες, που μπορούν να αποπροσανατολίσουν τον ψηφοφόρο και να τον παραπλανήσουν, εκτιμούμε ότι, για το συμφέρον του δήμου μας, δεν πρέπει να αναμειχθούμε σ’ αυτά τα θέματα, εκφράζοντας την άποψή μας ή αντιτάσσοντας/ παραθέτοντας τα ακριβή στοιχεία που πολλές φορές  οι υποψήφιοι τα αποκρύπτουν.
            Σ’ αυτή την εκτίμησή μας καταλήξαμε γιατί πιστεύουμε ότι οι ψηφοφόροι είναι σε θέση να ξεχωρίσουν ποιες από τις εξαγγελίες των υποψηφίων είναι υλοποιήσιμες και ποιες είναι προεκλογικές υπερβολές και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
           
Ο Δήμαρχος


  Βασίλειος Ξύδης

                                                     Υποναύαρχος  Π.Ν.  ε.α.

2 σχόλια:

  1. NA PAS STO SPITI SOY KAI NA MAS AFHSEIS .........STHN HSYXIA MAS ....ARKETA.......SE ANEXUHKE O KOSMOS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που ο Χολαργός είδε και ένα δήμαρχο που ασχολήθηκε μαζί του και τον ξεχρέωσε.Αν θυμηθεί κανείς τί παρέλαβε από τον Νικολάου θα καταλάβει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή