Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΦΤΑΣΕ!

Οι αυριανές εκλογές για τον δήμο Παπάγου-Χολαργού αποτελούν καμπή στην ιστορία του. Ο Βασίλης Ξύδης αποχώρησε από το σκηνικό δίνοντας την ευκαιρία σε νέες υποψηφιότητες να μπουν μπροστά στη μάχη της διεκδίκησης του δήμου Παπάγου-Χολαργού. Συνεπώς, η περιοχή αλλάζει σελίδα. 
Νέοι στην ηλικία άνθρωποι, με φλόγα και αγάπη για τον τόπο τους ρίχτηκαν στη μάχη. Αποστολόπουλος, Κεχρής, Κουγιουμτζόπουλος, Ζήκας Ρεμούνδος αποτελούν τη νέα γενιά που θα στελεχώσει τα επόμενα δημοτικά συμβούλια και που θα πάρει τις τύχες του δήμου στα χέρια της.
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, μπορεί μεν να μην είναι της ίδιας ηλικίας με τους προαναφερθέντες, ωστόσο αποτελεί την εγγύηση της αξιόπιστης, σοβαρής επιλογής. Η παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια απέδειξε ότι ήταν απόλυτα χρήσιμη τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια και συνεπώς η συμμετοχή του στις εκλογές του δήμου Παπάγου-Χολαργού καθίσταται εκ των πραγμάτων αναγκαία και απαραίτητη. Είναι δε η έμπειρη λύση που προέρχεται από του Παπάγου και μην ξεχνάμε, είναι δεδομένο ότι οι αξιωματικοί της περιοχής στηρίζουν σταθερά και επί έτη "δικά τους παιδιά".  

Στη διεκδίκηση της δημαρχίας παραμένουν βέβαια ακόμη οι θεωρούμενοι εκπρόσωποι της ...παλαιάς γενιάς. Ο πρώην δήμαρχος Χολαργού και ο Χρήστος Δασκαλόπουλος προέρχονται από παλαιότερη εποχή μια και βρίσκονται στα τοπικά δρώμενα από την δεκαετία του 1990.
Θα δώσουν και αυτοί τη μάχη τους, ίσως με όρους λιγότερο καλούς απέναντι στους αντιπάλους τους, όμως..,όμως, η κάλπη είναι πάντα απρόβλεπτη!

Ίδωμεν και περιμένουμε την ετυμηγορία των δημοτών απάγου-Χολαργού. 
Ήγγικεν η ώρα της αληθείας.  

9 σχόλια:

  1. Ας πάρει η εκλογή και στον Παπάγο - Χολαργό τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Ναι ή όχι στο μνημόνιο/ΓΠΣ του κομματικού ανεκδιήγητου. Αυτό είναι το σημαντικό και κοστίζει στην περιουσία των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΙΓΚΑΣ, ΚΕΧΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΣ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ
    ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ "ΛΙΓΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΣΥΡΙΖΑ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ.
    ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΗ "ΚΑΚΙΑ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ.
    ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ .
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ "ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ".
    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΟΧΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τη δημοσκόπηση που τρέχει στο blog σου δεν μας είπες, όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το λευκό αφήνουμε αυτούς που δεν θα ρίξουν λευκό να ψηφίσουν για μας. Μαυρίζουμε τα παρελκόμενα του καρακομματικού ναυαρχίδα, που δεν έβγαλε άχνα 4 χρόνια για το δράμα του Ελληνικού λαού. Μονάχα τσέπωνε μισθό και σύνταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ-ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ
    μαυριστε Πασοκο δεξιους που μας εφτασαν στο μηδεν!
    Λυσεις εχουμε Ρεμουνδο-Ζηκα-Πολυκαλα-Κουγιουμτζοπουλο. Διαλεχτε προοδο και ονειρα.
    Στειλτε την σαπιλα του συστηματος στα Ταρταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγαλη σφαλιαρα πρεπει να πεσει σε περιφερεια και ευρωεκλογες.Εκει θα πονεσει ακομη περισσοτερο τις παραδοσιακες οικογενειες που ισοπεδωσαν την αξιοπρεπεια μας, μας εκλεισαν τα μαγαζια, μας εκλεψαν μισθους κ συνταξεις, μας ρημαξαν τα νοσοκομεια και τα σχολια!
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαυρο σε Κουγιουμτζοπουλο που εκπροσωπει το Πασοκ, μαυρο σε Τιγκα, Κεχρη, Αποστολοπουλο, Δασκαλοπουλο, Νικολαου που εκπροσωπουν τη ΝΔ . Ψηφιστε αντισταση στα μνημονια και στην εξαθλιωση .Μαυριστε ολα τα λαμογια που μονο την τσεπη τους κοιταζουν. Ουστ απο δω αχρηστοι ολοι σας. Αυτη τη φορα δεν μας κοροιδευετε , ξυπνησαν τα ζωα και θα το δειτε αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε.

    «Παγωμένα» όλα τα έργα του ΕΣΠΑ. Δεν προχωρούν τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ Όλα τα προγράμματα ,όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων , μέσω του ΕΣΠΑ έχουν «Παγώσει» μετά από παρέμβαση των τεχνοκρατών της ΕΕ. Εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης, «τινάζει στον αέρα» την χρηματοδότηση όλων των έργων που πραγματοποιεί το Δημόσιο αλλά και όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας. Αιτία το γεγονός ότι αποφασίστηκε να «παγώσουν» όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, μέσω του ΕΣΠΑ. Στην εγκύκλιο που εστάλη σε όλα τα υπουργεία τη Μ. Δευτέρα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr , αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ««Το υπουργείο μας είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε άμεσο κλείδωμα εισαγωγής νέων εντάξεων και προσκλήσεων στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των έργων του ΕΣΠΑ». Ουσιαστικά, πρόκειται για «πάγωμα» όλων των έργων και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, επειδή υπήρξε υπέρβαση χρηματοδότησης. Οι τεχνοκράτες της ΕΕ εντόπισαν το σφάλμα και απαίτησαν από την ελληνική πλευρά να σταματήσει άμεσα κάθε ροή χρηματοδότησης, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για διατήρηση του «παγώματος» για τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες. Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που μόλις πριν από μερικές μέρες διοικητής μεγάλου Οργανισμού του Δημοσίου, που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση προγραμμάτων κομβικής σημασίας, μετέβη ο ίδιος στις Βρυξέλλες και είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της αρμόδιας Επιτροπής, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στόχος του ήταν τουλάχιστον για τα έργα που είναι της δικής του αρμοδιότητας να καταστεί δυνατό να «ξεκολλήσουν» για να μην εκτεθεί συνολικά η κυβέρνηση. Ανάμεσα στα έργα που έχουν «κολλήσει» είναι όλα τα μεγάλα οδικά έργα, αλλά και τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προχωράει, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση ήταν τριπλάσια από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μιας και για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προχωρήσει η εκταμίευση των απαραίτητων ευρωπαϊκών κονδυλίων. Μπορεί λοιπόν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία να έχουν εξαγγελθεί με... τυμπανοκρουσίες, αλλά για να προχωρήσουν, να ολοκληρωθούν και να τα καρπωθούν οι άνεργοι, πρέπει απαραίτητα να ξεμπλοκάρουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Ρεπορταζ :Βασίλης Αγγελόπουλος

    www.dikaiologitika.gr


    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/30848/pagomena-ola-ta-erga-tou-espa-den-proxoroyn-ta-programmata-ergasias-tou-oaed


    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή