Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Aυτός είναι ο 35χρονος αστυνομικός από την Ανδραβίδα που το βράδυ της Κυριακής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από διαρρήκτη όταν προσπάθησε να τον συλλάβει.

Πρόκειται για τον Βασίλη Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών.

Ως βασικός ύποπτος έχει συλληφθεί ένας 30χρονος ΡΟΜΑ, ενώ έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές από τις Αρχές.

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
foniko3.jpg

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας

Ο 35χρονος αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τα Λεχαινά λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, όπου βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Ανδρέα Κορομηλά στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 
Λίγα μέτρα πριν το σπίτι του, κοντά στην πόρτα του γείτονά του, είδε επεισόδιο με διαρρήκτη που είχε καταφέρει να τραυματίσει τον γείτονα και φίλο του. 

Ο τελευταίος μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους,προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον Βασίλη Μαρτζάκλη και να τον αφήσει να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. 
foniko2.jpg

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ της περιοχής για να εντοπιστεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί της Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν και το μαχαίρι του φόνου.
foniko5.jpg
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου