Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ & ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

6 σχόλια:

  1. Δυνατός και συγκινητικός είναι και ο διορισμός της ξαδέρφης του κ. Ηλία Αποστολόπουλου, Χριστίνας, στο ΚΕΠ Παπάγου, επί θητείας Αποστολόπουλου στη διοίκηση Ξύδη.

    Δυνατή και συγκινητική είναι και η παράνομη συμμετοχή του κ. Θεόδωρου Γκλεζάκου και της κ. Άννας Καζάκου στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, μέσω του ψηφοδελτίου Αποστολόπουλου.

    Για αυτά, όμως, ΚΙΧ ο μάχιμος, ανεξάρτητος και... διπλωματικός ρεπόρτερ, Μάκης Βραχιολίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

    ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ;

    ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ,ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΥΓΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παθήματα-μαθήματα
    Στις 6 Ιουνίου 2005 δεκαεπτά (17) κάτοικοι της περιοχής Κάτω Ζώνης Παπάγου, υποστηριζόμενοι ενυπόγραφα και από άλλους 250 Δημότες, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της υπ’ αριθ. 12069/23-3-2005 απόφασης του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, με την οποία ύστερα από αίτημα του τ. Δήμου Παπάγου αυξήθηκε ο ΣΔ από ΣΔ=1.00 σε ΣΔ=1.45 για την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου στο επί των οδών Ελ. Βενιζέλου κι Εφέσσου οικόπεδο του ΟΤ 188ζ το οποίο είναι σε επαφή με το υπάρχον αυθαίρετο κτίριο του ΠΟΚΕΠΑ.
    Σκοπός του Δήμου ήταν να ενώσει το κτίριο του ΠΟΚΕΠΑ με το νέο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου. Το ΣτΕ μετά από συνεχείς αναβολές ακύρωσε την απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ και επανέφερε τον ΣΔ στο ΣΔ=1.00.
    Ο Δήμος είχε απορρίψει τις ενστάσεις των πέριξ στο οικόπεδο ιδιοκτητών.
    Τους ανάγκασε να πληρώσουν δικηγόρους και να κάνουν και άλλες δαπάνες για συλλογή στοιχείων προς τεκμηρίωση της προσφυγής.
    Αντίθετα ο Δήμος πλήρωσε τις αμοιβές των Δικηγόρων από το ταμείο του δηλαδή από ανταποδοτικά των Δημοτών.
    Το ύψος των δαπανών του Δήμου για τους δικηγόρους δεν έγινε γνωστό παρά το ότι ζητήθηκε από τον Τοπικό Τύπο.
    Το ανωτέρω γεγονός είναι ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων. Υπάρχουν νόμοι που πρέπει να εφαρμόζονται με ευλάβεια.
    Στις 13-03-2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού αποφάσισε με 16 ψήφους ΝΑΙ στη μείωση του ΣΔ από ΣΔ=1.00 σε ΣΔ=0.90 και μείωση του ύψους από 14 μέτρα στα 12 μ.
    Δεκατέσσερις (14) Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν ΟΧΙ στη μείωση του ΣΔ και ένας ψήφισε λευκό.
    Η παραλαβή και η έγκριση της μελέτης ψηφίστηκε ξεχωριστά με 20 ψήφους υπέρ, 4 κατά, 2 λευκά και 5 παρών.
    Τα νούμερα δείχνουν τον έντονο διχασμό μεταξύ των Συμβούλων του Δήμου για ένα ζωτικό για τη ΔΚ Παπάγου θέμα και βγαίνει το μήνυμα για τον τρόπο της μελλοντικής λειτουργίας του ενιαίου Δήμου Χολαργού – Παπάγου.
    Είναι γεγονός ότι οι εποχές άλλαξαν, δεν χρειάζεται ο Παπάγος – Χολαργός Δήμο που να αιφνιδιάζει τους Δημότες με τις αποφάσεις του ΔΣ αλλά να τους ενημερώνει, να τους προστατεύει, να τους στηρίζει, να τους χρησιμοποιεί, να τους ενώνει.
    Τολμούμε να πούμε να καταψηφιστούν αυτοί που με το ΝΑΙ αποφάσισαν την απαλλοτρίωση των ακινήτων μας και να υπερψηφιστούν αυτοί που είπαν το ΟΧΙ γιατί κατάλαβαν ότι το ΓΠΣ που συζητήθηκε στις 13-3-2014 δεν προστατεύει ούτε το περιβάλλον ούτε την ιδιοκτησία των Δημοτών της ΔΚ Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινηθηκα τοσο πολυ που εκλασα , συγνωμη εκλαψα ηθελα να πω. Για κλαψ(σ)ιμο εισαστε ολοι σας καλαγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hlia hlia thn kuriakh ua exoume khdeia'''''''''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πισω απο την ανωνυμια εσεις οι "τοπικες γυναικουλες" εκτεθειτε σαν τον Ηλια, προσπαθηστε σαν τον Ηλια,,,,,,,,καλα κανετε και τον κατηγορειτε τον λοιδορείτε γιατι Ηλιας δεν θα γινετε ΠΟΤΕ, γιατι σας ....τσουζει η ψηφος των σκεπτομενων πολιτων,γατακια......αλλα ειπαμε ανωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή