Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ "EXIT POLL" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Εξηγούμαστε για να μην πααρεξηγηθούμε: δεν πρόκειται η εφημερίδα μας να διενεργήσει exit poll  όπως κάναμε το 2006 και αποδείξαμε ότι σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση, που κρίθηκε για ελάψιστες ψήφους είχαμε πέσει πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Τέτοιο exit poll δεν θα κάνουμε για λόγους πρακτικούς αλλά και για να μην μπλέξουμε με... κάποιους που τότε μας έτρεχαν στα δικαστήρια. Αθωωθήκαμε βέβαια αλλά ...τέλος πάντων!
Αυτό που θα κάνουμε όμως είναι ότι με βάση την αυριανή εικόνα και με ό,τι εικόνα σχηματίσαμε την προεκλογική περίοδο, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες,  θα βγάλουμε στον ...αέρα την εκτίμησή μας για το ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι μπορεί να περάσουν στον δεύτερο γύρο και ποια θα είναι η σειρά με την οποία θα ...κόψουν το νήμα των εκλογών.
Θα πρόκειται για πρόβλεψη, κάτι σαν ΠΡΟΠΟ δηλαδή, και σε αυτή την πρόβλεψη θα βάλουμε και όλους τους αναγνώστες μας να δώσουν με σχόλιά τους τη δική τους πρόβλεψη. 
Αύριο βράδυ λοιπόν το δικό μας "EXIT POLL"-πρόβλεψη, αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων για την καταμέτρηση των ψήφων!  

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε.

    «Παγωμένα» όλα τα έργα του ΕΣΠΑ. Δεν προχωρούν τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ Όλα τα προγράμματα ,όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων , μέσω του ΕΣΠΑ έχουν «Παγώσει» μετά από παρέμβαση των τεχνοκρατών της ΕΕ. Εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης, «τινάζει στον αέρα» την χρηματοδότηση όλων των έργων που πραγματοποιεί το Δημόσιο αλλά και όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας. Αιτία το γεγονός ότι αποφασίστηκε να «παγώσουν» όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, μέσω του ΕΣΠΑ. Στην εγκύκλιο που εστάλη σε όλα τα υπουργεία τη Μ. Δευτέρα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr , αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ««Το υπουργείο μας είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε άμεσο κλείδωμα εισαγωγής νέων εντάξεων και προσκλήσεων στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των έργων του ΕΣΠΑ». Ουσιαστικά, πρόκειται για «πάγωμα» όλων των έργων και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, επειδή υπήρξε υπέρβαση χρηματοδότησης. Οι τεχνοκράτες της ΕΕ εντόπισαν το σφάλμα και απαίτησαν από την ελληνική πλευρά να σταματήσει άμεσα κάθε ροή χρηματοδότησης, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για διατήρηση του «παγώματος» για τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες. Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που μόλις πριν από μερικές μέρες διοικητής μεγάλου Οργανισμού του Δημοσίου, που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση προγραμμάτων κομβικής σημασίας, μετέβη ο ίδιος στις Βρυξέλλες και είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της αρμόδιας Επιτροπής, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στόχος του ήταν τουλάχιστον για τα έργα που είναι της δικής του αρμοδιότητας να καταστεί δυνατό να «ξεκολλήσουν» για να μην εκτεθεί συνολικά η κυβέρνηση. Ανάμεσα στα έργα που έχουν «κολλήσει» είναι όλα τα μεγάλα οδικά έργα, αλλά και τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προχωράει, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση ήταν τριπλάσια από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μιας και για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προχωρήσει η εκταμίευση των απαραίτητων ευρωπαϊκών κονδυλίων. Μπορεί λοιπόν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία να έχουν εξαγγελθεί με... τυμπανοκρουσίες, αλλά για να προχωρήσουν, να ολοκληρωθούν και να τα καρπωθούν οι άνεργοι, πρέπει απαραίτητα να ξεμπλοκάρουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Ρεπορταζ :Βασίλης Αγγελόπουλος

    www.dikaiologitika.gr


    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/30848/pagomena-ola-ta-erga-tou-espa-den-proxoroyn-ta-programmata-ergasias-tou-oaed


    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ναι λοιπόν, βρέθηκε ο πρώτος blogger παγκοσμίως που αμφισβητεί την κρίση των ίδιων του των αναγνωστών και επειδή του ξίνισε το τελικό αποτέλεσμα της δικής του δημοσκόπησης, αύριο, πριν καν αρχίσουν να βγαίνουν αποτελέσματα από τα πρώτα τμήματα, εκείνος, χωρίς καμία υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση, θα μας ανακοινώσει πως πρώτος έρχεται ο Αποστολόπουλος, δεύτερος ο Κουγιουμτζόπουλος, τρίτος ο Τίγκας, τέταρτος ο Ζήκας, πέμπτος ο Κεχρής, έκτος ο Δασκαλόπουλος, έβδομος ο Ρεμούνδος, όγδοη η Πολυκαλά και φυσικά ένατος ο Νικολάου. Κρίμα που αυτή θα είναι και η τελευταία αστεία ανάρτηση του Παρατηρητή. Με τι θα γελάμε εμείς μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poso euxomai na bgei o nikolaou!!!!!!!!!!!!!!!!!! APO TIN EPOMENI MERA THA SE GLENTAW ASTAMATITA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή