Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Αυτό που αναμένεται να ζήσει ο δήμος Παπάγου-Χολαργού το βράδυ της 18ης Μαϊου θα είναι σίγουρα πρωτόγνωρο! Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι θα πέσουν πάνω στο νήμα και διεκδικούν την ψήφο των Χολαργιωτών-Παπαγιωτών, με τα προγνωστικά να είναι επισφαλή. 
Πάρα πολλοί υποψήφιοι θα πέσουν κυριολεκτικά όλοι μαζί πάνω στο νήμα και δεν είναι καθόλου εύκολο να δει κανείς ποιοι θα είναι οι δύο πρώτοι που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο. Υπολογίζεται ότι το βράδυ των εκλογών τουλάχιστον 2-3 υποψήφιοι δήμαρχοι θα ...παλεύουν στο ίδιο καζάνι για το ποιος θα υποσκελίσει τον άλλον για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της δεύτερης Κυριακής. 
Ψήφο με ψήφο θα πάνε πολλοί από τους υποψήφιους και οι δημότες θα πρέπει να ξενυχτήσουν για να μάθουν ποιοι τελικά θα είναι οι δύο εκλεκτοί που θα διαγκωνιστούν και την Κυριακή 25 Μαϊου. 
Ποιοι θα είναιόμως  οι εκλεκτοί δύο πρώτοι; 
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Θα σπάσουν ...καρδιές...

10 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΤΟΥΝ .
    ΘΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Δήμοι δεν τρώνε από τους δημότες-εκλογείς και από τους κατοίκους τίποτα άλλο εκτός από τα δημοτικά τέλη το δημοτικό φόρο και το ΤΑΠ. Αυτά δηλαδή που καθορίζουν οι ίδιοι οι Δήμοι και εν προκειμένω ο απερχόμενος, ο οποίος κατασπάραξε & αφάνισε τους Παπαγιώτες. Ο πρωταθλητής Ελλάδος για.20 χρόνια

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ ;

      ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ;

      ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;

      ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ;

      ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΔΗ , ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ,ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ.

      Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ, ΣΑΠΙΖΟΥΝ .

      ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ,ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
      ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!!!!!!!

      ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      Ο ΕΝΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

      ΠΑΝΤΟΙΟΤΟΠΩΣ !

      Διαγραφή
  2. Μαυρο σε ολους τους αχρηστους ανεγκεφαλους μασαμπουκους μπουληδες κωλοτουμπες . Τοσα χρονια μας δουλευουν στη μουρη μας παιζοντας ο καθενας το παιχνιδι του μονο για τη τσεπη του και για τη μασα του. Ουστ απο δω γελοιοι, θα τριβετε τα ματια σας την Κυριακη το βραδυ. Οτι εχουμε μαζεμενο σε σας θα το ξερασουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικολαου μας εφτιαξε πολυ ομορφα συντριβανια, πεζοδρομια και μια υπεροχη νησιδα με τροπικα φυτα στην Περικλεους! (θυματα των εργων αυτων, απο τα υπεραιωνοβια δεντρα εως την προτομη του Περικλη). Ειναι υπεροχα, ευχαριστουμε που μας κανατε Καλιφορνια!
    Ο Ξυδης ακολουθησε με επισης νεα πεζοδρομια (1 μηνα πριν τις εκλογες) και 5 ολοκληρες υπερκατασκευες στις κουνιες του αλσους της Περικλεους. Ευχαριστουμε!

    Για να σταματησουμε λοιπον να κοροιδευομαστε, επειδη οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και οι τσεπες αδειασαν απο τα μνημονια και τους υπερογκους φορους, επειδη χαθηκαν δουλειες και καποιοι συνανθρωποι μας εφτασαν ως και την αυτοκτονια, ας φροντισει οποιος βγει Δημαρχος τουλαχιστον το "σπιτι" μας
    Να "ελαφρυνει" απο τα δημοτικα τελη τα μαγαζια που εχουν μεινει χωρις πελατες, τις οικογενειες των συνταξιουχων και των ανεργων που πληθαινουν καθημερινα.
    Να παρεχει δωρεαν Δημοτικο παιδικο σταθμο και τροφεια για ολα τα παιδακια του Δημου
    Να στηριζει με δωρεαν περιθαλψη σε Δημοτικα Ιατρεια ολους αλλα ιδιαιτερα τις ευπαθεις ομαδες
    Να δημιουργησει ενδο-δημοτικο πληρες και τακτικο συγκοινωνιακο δικτυο (κουραστηκα να βλεπω πια τις γιαγιαδες να περιμενουν μια ωρα φορτωμενες στην Μεσογειων για το λεωφορειο)
    Να καθαρισει δρομους, φρεατια, παρκα και πλατειες. (τον θυμαστε τον Αντωνακη με το ραδιακι και την σκουπα του?)

    Επειδη λοιπον ΕΡΓΟ στον Χολαργο, εχουμε να δουμε απο εποχες Μαντα και Σκουρτη, κανονιστε την πορεια σας.
    Οσο για τα πολιτικα πιστευω μας, ας τα βαλουμε στην ακρη (ετσι κ αλλιως θα τα επαναφερουμε στις ευρωεκλογες), κοιταζοντας μπροστα και το συμφερον της γειτονιας μας. Γιατι αυτα τα πρασινο-γαλαζιο-κοκκινο-πορτοκαλι κολληματα, μας οδηγησαν στην σημερινη καταντια μας.
    Καλη μας ψηφο με καλα μας μυαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗΜΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά και οι εννέα υποψήφιοι λένε βλακείες.
    Έργο ΜΗΔΕΝ ,λεφτά ΜΗΔΕΝ και μόνο τη Ξανθίππου θυμήθηκαν για να αλλάξουν πεζοδρόμια,δούλευαν 5 αλβανοί δύο μήνες και δεν τελείωσαν ούτε τη μισή.
    Μάλλον τελείωσε ο παράς και τα τίναξε ο φουκαράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στην Ξανθίππου γίνονται τα πεζοδρόμια άνα κομμάτια και όπου βρίσκονται ψηφοφόροι και συγγενείς του Δασκαλόπουλου...ομοιώς οι κήποι και οι δρόμοι φίλων καθαρίζονται με μεγαλη ταχύητητα τις τελευταιες 10 μέρες
    Σα δε ντρέπεστε έχετε ξεπεράσει κάθε όριο και θες να γίνεις και Δήμαρχος κυρ- Χρήστο με τα δύο προφίλ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ξέρεις πολλά για τον κυρ-Χρήστο, αλλά μάθε ότι οι συγγενείς του είναι πάααααρα πολύ μακριά....εκεί που δεν έχει πεζοδρόμια.

      Διαγραφή
  7. ρε σεις και μενα μου εφτιαξαν τα τσακαλια το πεζοδρομιο, με αποτελεσμα σκαβοντας για τις καινουργιες πλακες, να κοψουν ριζες απο τα δεντρα και να μου τα ξερανουν....γκαου λεμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή