Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


Χολαργός , 15 Οκτωβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αγαπητοί συνδημότες,
Αναμφισβήτητα η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα διανύει τη δυσκολότερη περίοδο και με πληθώρα προβλημάτων, τα οποία καθημερινά επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Ως νέα Διοίκηση του Δήμου έχουμε υποχρέωση και καθήκον να διαχειριστούμε τις τύχες της τοπικής μας κοινωνίας και να δώσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχουν σχέση κυρίως με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Ειδικά σε ότι αφορά τον Τομέα Καθαριότητας από την πρώτη εβδομάδα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας:
·         Αποφασίσαμε τη σύνταξη επιστημονικής μελέτης για ΄΄χωροθέτηση των κάδων απορριμμάτων & ανακύκλωσης και βελτιστοποίηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων΄΄.

·         Επαναλειτουργήσαμε το πλυντήριο κάδων απορριμμάτων και επιπλέον συστήσαμε μια νέα υπηρεσία καθαρισμού και πλυσίματος του χώρου που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι και πέριξ αυτών με ειδικό πλυστικό μηχάνημα.

·         Αυξήσαμε τα δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και τους οδοκαθαριστές οι οποίοι απασχολούνται με την καθαριότητα των Παιδικών Χαρών, Πάρκων, Πλατειών και πέριξ των Εκκλησιών.

Για να έχουν όλα τα παραπάνω ορατό και ουσιαστικό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων κατοίκων της πόλης μας. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούμε όπως:

  • Πριν βγάλετε έξω από το σπίτι σας κλαδιά και διάφορα ογκώδη αντικείμενα, να επικοινωνείτε από 07:00-15:00, για την Κοινότητα Χολαργού στο τηλέφωνο 210-6537261 και για την Κοινότητα Παπάγου στο τηλέφωνο 210-6540211.

  • Ν’ αποφεύγετε να ρίχνετε μέσα στους κάδους μπάζα, πέτρες, σίδερα και άλλα βαριά αντικείμενα, διότι αφενός είναι πολύ δύσκολη, έως αδύνατη η μετακίνησή τους και αφετέρου καταστρέφεται ο μηχανισμός του απορριμματοφόρου.
  
  • Τα ανακυκλώσιμα υλικά να τα τοποθετείτε μόνον στους μπλε κάδους, στους οποίους σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε  οικιακά απορρίμματα.

  • Μην αφήνετε τις σακούλες με τα απορρίμματα έξω από τους κάδους.

  • Μην μετακινείτε τους κάδους από τις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επισήμανση, υπόδειξη και πρόταση για την επίλυση όλων των προβλημάτων που έχουν σχέση με την Καθαριότητα.

                                                    Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                     


1 σχόλιο: