Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ:ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ένας από τους πιο αγαπημένους πολιτικούς ηγέτες των Ρωσόφωνων και τους πιο μισητούς της χούντας του Κιέβου...ο πρώην κυβερνήτης του Ντονμπάς και νυν πολιτικός ηγέτης του κινήματος Νέα Ρωσία, Pavel Gubarev βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του  ουκρανικού Rostov. Είναι μόλις 34 ετών και πατέρας 4 παιδιών.
 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 13ης Οκτωβρίου, έπεσε για δεύτερη φορά θύμα δολοφονικής ενέδρας και αυτή τη φορά έχει φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο. Το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από ένοπλους παρακρατικούς στο έδαφος της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να σφηνωθεί σε ένα στύλο. Τον παρέλαβαν αναίσθητο και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα κατά της ζωής του. Τη νύχτα της 2ας Ιουνίου, εκτόξευσαν χειροβομβίδα  στο γραφείο του στην περιφερειακή διοίκηση της πόλης αλλά δεν κατάφεραν να τον σκοτώσουν.
jbljbljbbl
Χθες το βράδυ είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook: ” αύριο θα κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση”
 
jvkjlvjj
 
και με διαφορά μιας ώρας είχε επίσης σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να αρνείται την κατάθεση υποψηφιότητας για τη θέση του επικεφαλή της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ:
 
llhlhlhlkjhl
 
“Όσο για την   άρνησή  να εγγραφώ συνυποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της DNI, αυτό είναι ένα ψέμα… . Απλά  ακόμη δεν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου. Είμαι έτοιμος να το κάνω αύριο.” 
Συνυποψήφιός του με το κόμμα  Δημοκρατία του Ντόνετσκ είναι ο νυν πρωθυπουργός Α. Zaharcheno και ο Α. Purgina με το κόμμα του Λαικού Απελευθερωτικού Κινήματος του Ντονμπάς.
Ο Πάβελ Gubarev είχε ανακοινώσει τη δημιουργία του κόμματος «Νέα Ρωσία» τον Μάιο. Είχε δηλώσει ότι  πολιτικός του στόχος  ήταν η απελευθέρωση και ενοποίηση όλων των νοτιο-ανατολικών εδαφών της Ουκρανίας στο νέο ανεξάρτητο κράτος της Νέας Ρωσίας.
 “Θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, όπου η χούντα του Κιέβου με τις κατοχικές της δυνάμεις  καταστέλλει βίαια κάθε κίνημα. Όλοι οι υποστηρικτές της ιδέας της ενωμένης νέας Ρωσίας πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την απελευθέρωση από το ζυγό της φασιστικής χούντας. “
Μέχρι αυτήν την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του. 
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου