Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Η σφαλιάρα της εθνικής ποδοσφαίρου και ο πρόωρος αποκλεισμός της από το Euro '16, πολλούς τους πείραξε. Θα λέγαμε όλους μας εξόργισε η απαράδεκτη εμφάνισή της η οποία μας γύρισε 50 χρόνια πίσω, ωστόσο τα καθημερινά προβλήματα διογκώνεται για τον καθένα από μας και ...πού καιρός για την εθνική ποδοσφίρου! Φτάνουν οι δικές μας στενοχώριες, δεν πρέπει να βάζουμε και άλλες πάνω από το κεφάλι μας. 
Καλημέρα λοιπόν και...καλό κουράγιο. Να βγάλουμε και τη σημερινή ημέρα με ένα χαμόγελο στα χείλη ότι όλα θα πάνε καλά!
Πάντως ο καιρός θα είναι εξαιρετικός!

2 σχόλια:

  1. Μάκη η σφαλιάρα που έφαγε η εθνική ομάδα μας εξόργισε όλους μας. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο παιχνίδι. Μας έφεραν 50 χρόνια στα πέτρινα χρόνια χωρίς μέλλον. Και μας εξόργισε όλους μας πιο πολύ η εθνική ομάδα λόγω της ΕΠΟ που δεν αλλάζουν αυτό το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία και δεν βάζουν αυτό το σήμα που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία, μεταδίδει θετική ενέργεια και φέρνει τύχη. Εθνική ομάδα χωρίς το σωστό έμβλημα είναι ένα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη να διαβιβάσεις στην ΕΠΟ να γίνουν τα εξης:

    1) Να αλλαχτεί πολύ σύντομα το σήμα που είναι ψεύτικο και να μπει το σήμα του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία.

    2) Οι παίκτες της εθνικής ομάδας να παίζουν μπάλα και να μασάνε σίδερα, να ματώνουν την φανέλα όταν θα έχει το σωστό σήμα του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία.

    Αυτά θέλουμε να γίνουν από την ΕΠΟ και περιμένουμε απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή