Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

Η εταιρεία που φέρνει τις εποχούμενες τουαλέτες της λαϊκής αγοράς, αντί για την οδό Φανερωμένης τις άφησε στην 25ης Μαρτίου και Ευριπίδου! Εκεί δηλαδή όπου γινόταν μέχρι πριν από μία εβδομάδα η λαϊκή του Χολαργού. Ο αντιδήμαρχος, το πληροφορήθηκε όταν πια είχε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του για να δράσει. Δεν έμεινε όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (9.30 μ.μ.) μπόρεσε να επιλύσει το πρόβλημα και οι τουαλέτες μεταφέρθηκαν στο σωστό σημείο, στην οδό Φανερωμένης! Φαντάζεστε να γινόταν η λαϊκή αγορά και να μην υπήρχαν τουαλέτες για να κάνει ο κόσμος την ανάγκη του; 
Ποιος είναι;



Ο Θανάσης Βαλυράκης, είναι ο...δράστης της συγκεκριμένης αποστολής Χθες μάλιστα Δευτέρα, βρέθηκε αυτοπροσώπως στη λαϊκή της Φανερωμένης, για να δει πώς λειτούργησε την πρώτη μέρα, πόσο καλά εξυπηρετήθηκε ο κόσμος κ.λ.π.

Θεωρούμε ότι ο Θανάσης Βαλυράκης πετυχαίνει πολύ καλά στο έργο του Αντιδημάρχου, δείχνοντας συνεχές ενδιαφέρον για τον πολίτη και τις ανάγκες του. 
Ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Έστω και αν γυρίζει αργά στο σπίτι του, αλλά τι να κάνουμε, έτσι γίνεσαι καλός Αντιδήμαρχος!  Εμείς εδώ είμαστε για να σε κρίνουμε, να σε επαινέσουμε όπως κάνουμε τώρα αλλά και να σε επικρίνουμε αν δούμε ότι κάνεις φάλτσο...

16 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟ.

    ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ !

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ .
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !

    ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΛΕΙΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα πια κοιμόμαστε ήσυχοι. Όλες οι τουαλέτες είναι στη θέση τους και οι έμποροι της λαικής δεν θα χεστούν πάνω τους. Αυτό καλυτέρεψε όσο να πεις τη ζωή μας. Ο αντιδήμαρχος έκανε μια πολύ καλή αρχή μεριμνώντας για τα σκατά των εμπόρων της λαικής. Μπράβο του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ , ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΡΙΜΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΑΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μένω κατάπληκτος από τους σχολιασμούς. Ποιός είπε ότι δεν είμαστε ένας υπέροχος λαός.Βρίζουν και χυδαιολογούν , διότι ο αντιδήμαρχος. 'επταξε το αυτονόητο...Και βεβαίως οι ...κινητοί αυτοί απόπατοι ειναι προς εξυπηρέτηση των εμποράκων της Λαϊκής...Αλλά για φαντάσου να μην υπήρχαν...τι χέσιμο αυτοί οι πολιτισμένοι -κοινοί μαλάκες- θα έριχναν στον αντιδήμαρχο! Βασικά ...σκατοέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ IQ ΜΥΓΑΣ ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ IQ ΜΥΓΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ;
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  7. ΕΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ.

    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ , ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ . ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΙ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ??

      Διαγραφή
  8. O Aυγουρόπουλος πού ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο Αυγουροπουλος, ο αλβανος, φταιει. Εχει διορισει ολους τους συγγενεις του....

      Διαγραφή
  9. Ο Αυγορόπουλος ήταν ο πιο πετυχημένος αντιδήμαρχος καθαριότητας επί Νικολάου. Αγόρασε κάδους ασύμβατους με τις σκουπιδιάρες και καταχρέωσε τον Δήμο. Επειδή λοιπόν έκανε τόσο σπουδαίο έργο ο Αποστολόπουλος για να τιμήσει το εξαιρετικό μυαλό και τις ικανότητες του τον ξανάκανε αντιδήμαρχο στην καθαριότητα να ξαναγοράσει κάδους ασύμβατους. Και βέβαια για να διορίσει όσους αλβανούς συγγενείς του έμειναν αδιόριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την επόμενη διετία θα οριστεί νέα αντιδημαρχία : Αντιδήμαρχος Χέστρας. Ο Βαλυράκης θα είναι ο πρώτος θεσμικλος Αντιδήμαρχος Χέστρας. Τι μεγάλη τιμή. Του αξίζει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι ντροπη σε ολους σας . Και συ κ Μακη πως τα δεχεσαι ολα αυτα τα σχόλεια ? Το λεω αυτο γιατι κατα καιρους οταν γραφουν για καποιους σχολεια τα κατεβαζεις..... ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάθε πρώτα να γράφεις φιλαράκι και μετά κάνεις κριτική. Το "σχόλιο" γράφεται με γιώτα και όχι με 'εψιλον γιώτα όπως "σχολείο". Μήπως σε προορίζει ο Βαλυράκης για σύμβουλό του και θίχτηκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή