Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ...

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθησαν λίγα λεπτά μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Πέτρου Ράλλη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, ενός αστυνομικού και τον σοβαρό τραυματισμό τριών ανθρώπων.
Ο οδηγός του μοιραίου smart τα σάρωσε όλα στο διάβα σκοτώνοντας δύο ανθρώπουςΌπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, ο οδηγός του μοιραίου smart, Μαριάν Έρβις,τα σάρωσε όλα στο διάβα του κάνοντας τον δρόμο να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Τζάμια, λάδια, πλαστικά και σίδερα ήταν διάσπαρτα στο οδόστρωμα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να περιμένει την βοήθεια των αντρών της Πυροσβεστικής, προκειμένου να γίνει δυνατή η αποβίβασή του από το όχημα. 

Λίγα μέτρα τριγύρω του, περαστικοί προσπαθούσαν αμήχανα να κατανοήσουν τα όσα συνέβησαν παρακολουθώντας τις προσπάθειες των αστυνομικών και των πυροσβεστών να βάλουν τάξη στο χάος που προκάλεσε. 


Pause
Current Time0:05
/
Duration Time0:50
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
144p

Το χρονικό ...



Το μοιραίο όχημα μάρκας Smart
Το μοιραίο όχημα μάρκας Smart
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του smart, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε ανθρώπους που βρίσκονταν μπροστά από ένα περίπτερο, αφού πρώτα προσέκρουσε με δύναμη σε μια στάση λεωφορείου. 

Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο άλλα Ι.Χ. και ένα μηχανάκι ενώ ολοκλήρωσε την... τρελή του πορεία παρασέρνοντας έναν αναβάτη μοτοσικλέτας έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι αλβανικής υπηκοότητας, περίπου 27 ετών, ενώ, όταν

Aίμα στο οδόστρωμα
Aίμα στο οδόστρωμα
 συνελήφθη, δήλωσε στους αστυνομικούς πως παθαίνει συχνά κρίσεις επιληψίας.

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο zougla.gr, τόνισαν πως το Smart εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ σοκ προκαλεί η είδηση πως ο οδηγός του είχε εμπλακεί λίγο νωρίτερα σε τροχαίο με ταξί στην αρχή της Π. Ράλλη, επιχειρώντας στη συνέχεια να διαφύγει.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος δύο ανθρώπων, μιας γυναίκας περίπου 36 ετών και του αστυνομικού. Πρόκειται για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, 25 ετών, από την Τροχαία Αττικής Οδού (αποσπασμένος στο ΥΦΕΚΑ), ο οποίος είχε πάει στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για τον ιό Έμπολα. 




Επιπλέον, μια ακρωτηριασμένη νεαρή γυναίκα, εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο του Γενικού Κρατικού Νικαίας, ενώ ακόμη δύο τραυματίες (άνδρας 27 ετών και 61χρονος Αιγύπτιος) μεταφέρθηκαν στο «Τζάνειο», σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.




(Νέες εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη)

Πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας...












zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου