Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ EURO 2016; ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ!

Μακάρι να διαψευστούμε και θα το χαρούμε αλλά η εθνική μας ομάδα έτσσι όπως είναι και πάιζει, δεν φαίνεται να έχει πολλά ...ψωμιά! Με ήττα από την Ρουμανία μέσα στο γήπεδό της, με κακή εμφάνιση και ισοπαλία από την Φινλανδία, σήμερα θέλει μόνο τη νίκη γιατί διαφορετικά αποχαιρετά στο τάκα-τάκa το Euro 2016! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πει αντίο στο επόμενο Euro στο τρίτο μόλις παιχνίδι των προκριματικών. Και αυτό διότι καλείται να ξεπεράσει τον κακό εαυτό της (μέχρι σήμερα μόνον κακό εαυτό έχει δείξει. Άραγε ποιο είναι το καλό της πρόσωπο) απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, την Βόρειο Ιρλανδία! Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος της εθνικής μας είναι πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς (2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και έρχεται να κερδίσει, διότι με μια νίκη, εκτός του ότι πετάει την Ελλάδα έξω από το Euro καπαρώνει και την πρώτη θέση! 
Η εθνική μας ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν ξέρουμε πώς μπορούν οι νέοι παίκτες και μαζί ο προπονητής της Ρανιέρι (που ακόμη ψάχνεται), δεν ξέρουμε πώς μπορούν να κερδίσουν. Ο Ρανιέρι σε πρίπτωση ήττας, μάλλον αποχαιρετά οριστικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Μακάρι να διαψευστούμε. Αλλά η ΕΠΟ πάντως, το σήμα-μαϊμού της εθνικής δεν το αλλάζει! Καλά να πάθετε ρεεεε! Φάτε τα μούτρα σας! 

8 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που φταίει το σήμα για να μη ψάχνουμε άλλες δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ο Ν.Π.
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
    και γράφω κεφαλαία μπας και με προσέξεις
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ.ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EURO ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΦΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΡΩΝΑ ΜΥΡΙΑΛΗ.
      Ν.Π.

      Διαγραφή
  3. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ" ΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EURO 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ... ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάκη άλλαξέ τους τα φώτα μέχρι να καταλάβουν (μπας και ξυπνήσουν οι περισσότεροι από τον αιώνιο ύπνο) ότι η εθνική ομάδα (και οι αντίστοιχες εθνικές ομάδες της Ελλάδος) παίζουν με σήμα που είναι ότι χειρότερο για εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H εθνική ομάδα μπορεί να νικήσει σήμερα την Βόρεια Ιρλανδία, άλλα μεγάλο λάθος να διατηρεί ένα σήμα που δεν είναι σωστό και ούτε είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ν.Π. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΑΝΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΟΝΟ. Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή