Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ CAFE' ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ! ΘΥΜΑ ΤΟ "WHITE SPOON"

Η Αστυνομία βάζει λουκέτο στις επιχειρήσεις εκείνες που παραβιάζουν το νόμο και μετά από τρεις αλλεπάλληλες μηνύσεις σε βάρος της επιχείρησης προβαίνει στις διαδικασίες κλεισίματός της για 10 μέρες. Ο Δήμος επιλαμβάνεται της εκάστοτε υπόθεσης και αφαιρεί την άδεια για 10 μέρες. 
Χθες έπεσε θύμα το περίφημο cafe' "White Spoon" το οποίο έχει την περισσότερη δουλειά απ' όλες τις αντίστοιχες του είδους επιχειρήσεις στον Χολαργό. Δέχθηκε 3 μηνύσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας τις μεταμεσονύχτιες ώρες κι έτσι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού του αφαίρεσε την άδεια για 10 μέρες. 
Σήμερα, οι αρμόδιοι της επιχείρησης  εκτελούσαν έργα ανακαίνισης στον χώρο. 
Δεν είναι η μόνη επιχείρηση του Χολαργού της οποίας αφαιρέθηκε προσωρινά η άδεια. Το ίδιο ισχύει και για το κατάστημα εστίασης "ΑΛΩΝΙ" που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Υμηττού!  

4 σχόλια:

  1. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΠΟΛΗ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ,ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες έπεσε θύμα το περίφημο cafe....??????
    Η διαταραξη κοινης ησυχιας τιμωρειται αν δεν το γνωριζετε κ.μακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να τηρείται. Κι αν μετά τις 10 ημέρες υπάρξει υποτροπή, μετά κλείνει οριστικά. Ο Χολαργός δεν μπορεί να γίνει μπαρούπολη. Είτε τους αρέσει, είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο νόμος προβλέπει και το τεκμήριο της αθωότητας το οποίο πάει βόλτα στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς τα μαγαζιά σφραγίζονται χωρίς να έχουν δικαστεί οι μηνύσεις που τους έχουν γίνει!!!
    επίσης θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας... αν σας ενοχλεί για κάποιο οποιονδήποτε λόγο κάποιο μαγαζί τέτοιου είδους χαράς ευαγγέλια!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ!!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ??? το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το 100 3 φορές σε ένα βράδυ(ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ) και να παραπονεθειτε για φασαρία.... σε λίγο καιρό το παλιομπαρ θα εχει κλείσει σίγουρα!!!! και αυτά τα παλιόπαιδα που δουλεύουν εκεί μέσα(εκείνα τα 20χρονα μωρέ,που βρίσκουν παντού δουλειά) θα μείνουν σίγουρα χωρίς μεροκάματο για 10 μέρες και αυτοί οι παλιοεπιχειρηματιες πολύ σύντομα χωρίς επιχείρηση!!! και τότε όπως ειπε και ο 1ος σχολιαστής θα έρθει η ώρα της ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!! ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΠΟΛΕΣ ΑΛΛΑ .....χμμ....χχμμμ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή