Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ



ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται αυτήν την ώρα ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News»Αιμίλιος Λιάτσος, στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε από τον...
Αρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών.

Η κλήση στον Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος είναι ο πρώτος μάρτυρας που παρουσιάζεται στον εισαγγελέα, αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra News» για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για να εξακριβωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτών.

«Υπάρχουν αρκετά στοιχεία και θέλω να θυμίσω ότι υπήρχε και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της περιόδου, πριν από το δημοσίευμα της κυριακάτικης "Kontra News". Είχε ξεκινήσει από τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος τέσσερις εβδομάδες πριν από το δημοσίευμα. Είχαν ακολουθήσει κι άλλες δηλώσεις, όπως εκείνη του Γιάννη Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ», είπε ο διευθυντής της «Kontra Νews» στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να μπει στην ουσία της κατάθεσης, αλλά και πως η εφημερίδα θα συνεχίσει το ρεπορτάζ της, ο Αιμίλιος Λιάτσος κατέληξε: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι εμπεριστατωμένο και δημοσιευμένο. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμη η προκαταρκτική εξέταση και ελπίζω από τη διερεύνηση να υπάρξουν αποτελέσματα».
fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου