Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ: ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ!!! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Αυτή είναι η πολιτική σας αλητεία Σαμαρά και λοιποί προδότες της χώρας! Ακολουθήσατε πιστά τις εντολές των δολοφόνων της τρόικας, ξηλώσατε τους δημοτικούς υπαλλήλους, βάλατε ως όρο να μην αντικαθίστανται με άλλο προσωπικό όσοι φεύγουν, με αποτέλεσμα οι χούλιγκανς, οι βάνδαλοι και οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιεξουσιαστές" ή "αναρχικοί" να ...κουρσεύουν τους δήμους!!!
Πριν από μερικές ημέρες είχαμε τους βάρβαρους που βεβήλωσαν τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Χολαργού (δείτε εδώ το δημοσίευμά μας)
και χθες τα ξημερώματα βάνδαλοι κατέστρεψαν τη φάτνη και το χιστουγεννιάτικο δένδρο έξω από το δημοτικό μέγαρο στον Χολαργό! 
"Δεν υπάρχει φύλαξη στον δήμο" μας είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος και συνέχισε: "Έχουμε ελάχιστο προσωπικό. Αφού για...


να καταλάβετε, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού από την ώρα που συνενώθηκαν δύο δήμοι σε έναν, μειώθηκε το προσωπικό της καθαριότητας, έτσι που για τον μεγάλο-ενιαίο δήμο διαθέτουμε μόνον 7 πεζοπόρους υπαλλήλους καθαριότητας για τον Χολαργό και 5 για του Παπάγου"
Σημειώστε ότι πριν από τα μνημόνια και τις επικύψεις του Σαμαρά στους τοκογλύφους, ο Χολαργός-Παπάγος διέθεταν μαζί 20 και πλέον πεζοπόρους υπαλλήλους καθαριότητας!
Είδες τα αποτελέσματα της προδοσίας σου, ξεφτίλα Σαμαρά;
Και θέλεις να ξαναβγείς Πρωθυπουργός; Στο σκαμνί πρέπει να καθίσεις και μετά να μπεις στο κελί της φυλακής! 
Οι βάνδαλοι έδρασαν ανενόχλητοι. Έσπασαν όλα τα λαμπιόνια, μέχρι και κλαδιά του έλατου που είναι δενδροφυτεμένο έξω από το Δημαρχείο, έσπασαν. Δεν τους είδε κανείς. Αφού δεν υπάρχει καμία φύλαξη. Φρόντισε γι' αυτό ο Σαμαράς μαζί με τα λαμόγια τους τροϊκανούς.
Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα για το τι περιμένει τους δήμους και τα σπίτια των πολιτών! Δεν υπάρχει ασφάλεια καμία. Ο Δήμος δεν έχει υπαλλήλους ούτε για την φύλαξη της περιουσίας του, η δε Αστυνομία δεν έχει προσωπικό να περάσει ούτε καν για τον πρόχειρο έλεγχο της κατάστασης. Απλά διαπιστώνει και καταγράφει όπως και οι υπόλοιποι πολίτες, τους βανδαλισμούς!

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι όταν μετακομίσαμε στου Παπάγου πριν από 28 χρόνια περίπου οι γείτονες μας έλεγαν ότι είναι ένας από τους ασφαλέστερους Δήμους της Αττικής με μηδέν εγκληματικότητα... Δυστυχώς η κατάσταση της χώρας είναι τόσο τραγική που επιτρέπει στον κάθε ανεγκέφαλο να καταστρέφει ότι βρεί... Όσο για την καθαριότητα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ελάχιστους υπαλλήλους που ξεπερνούν τον εαυτό τους για να διατηρούνται καθαροί οι δρόμοι. Καλή χρονιά να έχουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή