Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ!

eyp

Σε ένα απέραντο πεδίο βολής, βίας, τρομοκρατίας και επικίνδυνων ψυχοπαθητικών διλημμάτων που προέρχονται και εκπορεύονται απευθείας από το Μαξίμου, σχεδιάζονται από τους κρατικούς μηχανισμούς και εκτελούνται στο ακέραιο από τον ίδιο τον πρωθυπουργός της Ελλάδος, ζει η χώρα και ο δυστυχισμένος λαός της.

Η πατρίδα βιώνει εφιαλτικές ώρες και το “παιχνίδι” αναμένεται να χοντρύνει όσο πλησιάζει η στιγμή της ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν αναμένεται να εκλεγεί με τις υπάρχουσες πολιτικές ισορροπίες.

Άρα το καθεστώς που ελέγχει ΣΔΟΕ, εφορία, ΕΥΠ, Αστυνομία και παρακράτος ετοιμάζει να βγάλει τα όπλα του και να “πυροβολήσει” για να συσπειρώσει το συντηρητικό κομμάτι της Βουλής και της κοινωνίας αφού πια τα ψευτο-εκβιαστικά μονοπάτια “ευρώ ή δραχμή” δεν αγγίζουν τον κοσμάκη.
“Αυτοί είναι ικανοί ακόμα και να σκοτώσουν για να βγει Πρόεδρος”, σχολίαζε χθες γνωστό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η πρώτη ευθεία και ωμή παρέμβαση από την Ευρώπη στα εσωτερικά της χώρας και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έρχεται δια στόματος Γιούνκερ και έχει ως αποδέκτη το σάπιο πολιτικό σύστημα.
“Προτιμούμε τα οικεία πρόσωπα στην εξουσία και όχι ακραίες δυνάμεις», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας πως «οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα», όπως μεταδίδει ο Euobserver.
Πρόκειται για ανοίκεια επίθεση στην Δημοκρατία αλλά ο Εβραιομασόνος δεν ντρέπεται να τα λέει. Τέτοιες εντολές έχει, αυτά γαβγίζει και βέβαια το θέμα είναι εάν ο κόσμος θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά ένα ζόμπι των αγορών, ένα αιμοσταγές υποκείμενο που επιχειρεί με μίσος για τη χώρα για να μην φύγει από την τροχιά των σατανάδων που τις πίνουν το αίμα.
giounker
Ο κ. Γιούνκερ μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση ανέφερε πως δεν θα ήθελε να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα «ακραία δύναμη» απάντησε ότι θα ήθελε «η Ελλάδα να κυβερνηθεί από ανθρώπους που έχουν στραμμένο το βλέμμα και την καρδιά τους σε πολλούς αδύναμους ανθρώπους στην Ελλάδα και που κατανοούν την αναγκαιότητα των Ευρωπαϊκών διαδικασιών».
«Κάθε κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές, πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα. Δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες του ενός και του άλλου κόμματος, αλλά θα προτιμούσα να εμφανιστούν οικεία πρόσωπα», είπε, με τον Euοbserver να αναφέρει πως πρόκειται για μια «προφανή αναφορά» στον Σταύρο Δήμα, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος της ΕΕ, κατέληξε το κάθαρμα των αγορών.
presveia3
Το δεύτερο “χτύπημα” ήταν το κροτάλισμα των πολυβόλων. Στις 3 το χάραμα της Παρασκευής, υπήρξε το προεόρτιο. Άγνωστοι(δήθεν)που μπορεί να μας πουν ότι ήταν και Παλαιστίνιοι, άδειασαν ενάμιση γεμιστήρα έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Έφυγαν ανενόχλητοι και δεν τους πείραξε κανένας.
225-600x450
Το χτύπημα μπορεί να προέρχεται από αντάρτικο πόλης όμως δεν πείθει και δημιουργεί πολύ σκοτεινά ερωτήματα για την χρονική περίοδο στην οποία εκδηλώθηκε. Μπορεί όντως να πρόκειται για έμπρακτη αντίδραση και ένοπλη διαμαρτυρία στα Εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, όμως δημιουργεί πρακτόρικους συνειρμούς.
Τα γεγονότα- είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν κι άλλα-φτιάχνουν κλίμα αποστασίας Ιουλιανών του 1965 που οδήγησαν στην κάθοδο των τανκς στο Σύνταγμα και όλα όσα γίνονται κρίνονται ανησυχητικά που σίγουρα έχουν σκοπό να δημιουργήσουν αναταραχή εν όψει των προεδρικών εκλογών.
Μάλιστα όπως προέκυψε από την εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κάλυκες που περισυλλέγησαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, βλήθηκαν από δύο όπλα καλάσνικοφ. Τα ίδια όπλα χρησιμοποιήθηκαν στο περιστατικό στην οικία του Γερμανού Πρεσβη την 30-12-2013 στο Χαλάνδρι. Την ευθύνη για εκείνη την υπόθεση είχε αναλάβει τότε   η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ουδείς γνωρίζει τι πρεσβεύει.
kasidiaris-samaras-620x330
Πάντως το μυαλό μας αυτές τις ώρες πάει σε πολλά. Μετά την ανεπανόρθωτη βλάβη στο προφίλ του πρωθυπουργού με το 
βίντεο Κασιδιάρη, μόνον “μια πολιτική δολοφονία στελέχους της Δεξιάς θα έσωζε τον Σαμαρά.
Και αυτός είναι ικανός για όλα”, σχολίαζε στην “Ελεύθερη Ωρα”, στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. “Είναι εύκολο μετά να τα φορτώσουν σε μας.
Ποιος εγγυάται για το αντίθετο από το παιδί του Αβέρωφ που έριχνε πορτοκάλια με ξυραφάκια;”
makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΆΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ!
    ΠΟΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
    ΛΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εφημερίδα αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώνει και με το τι λένε τα άλλα sites. Όπως θα έπρεπε να δεις ανώνυμε φίλε μας, δεν "πολώνουμε" εμείς το κοινό αλλά αναδημοσιεύσαμε άρθρο από το makeleio.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή