Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡΗ (ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ) -ΑΝΘΡΩΠΟΥ "ΚΛΕΙΔΙ" ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ SIEMENS-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

Όπως αναφέρει το makeleio.gr στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου βρέθηκε το πρωί το ανώτερο στέλεχος της Siemens και -έως πρότινος- μπατζανάκης του πρωθυπουργού της Ελλάδος και της μίζας, Α.Σαμαρά, ο κ. Ευάγγελος Σέκερης, ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση της Siemens τον οποίο δεν κάλεσε ποτέ η κα Νικολακέα να καταθέσει όσα ξέρει!  Ο κ.Σέκερης σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές- την ώρα...

που οδηγούσε το αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο και κινδύνευσε να σκοτωθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες της Αττικής Οδού. Κατεβαίνοντας διαπίστωσε ότι κάποιοι του είχαν κόψει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, γεγονός που δεν είχε αντιληφθεί την ώρα που ξεκίνησε να φύγει από το σπίτι του στα νότια προάστια. O 49χρονος Σέκερης ήταν παντρεμένος με την αδερφή της συζύγου του πρωθυπουργού και πήρε διαζύγιο μετά από έντονες ενδοοικογενειακές προστριβές πρόσφατα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σέκερης καταγγέλλει ανάλογο περιστατικό. Πριν από λίγο καιρό, άγνωστοι είχαν σπάσει το αυτοκίνητο του έξω από τη Ναυτική Διοίκηση στην πλατεία Κλαυθμώνος, γεγονός που είχε αναφέρει στο Α.Τ Συντάγματος  ενώ ήταν γνωστό ότι κάποιοι τον παρακολουθούν εδώ και καιρό, με “τσίλιες” κάτω από το σπίτι του. Από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο άγνωστοι είχαν αρπάξει απόρρητα έγγραφα της πολυεθνικής στο Μαρούσι ενώ το ίδιο περιστατικό είχε γίνει σε άλλο πρόσωπο της Siemens σε ανύποπτη στιγμή στο παρελθόν ο οποίος είναι υπεύθυνος μηχανογράφησης στη Siemens στο Μέγαρο της Blue Land συμφερόντων Αγγελοπούλου.
sekeris1
Αλ,λεπάλληλα είναι τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για τον κ. Σέκερη, με την μεγάλη αποκάλυψη που κάναμε με τον σημερινό υπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου να έχει ζητήσει να καταθέσει και ο Σέκερης λέγοντας ότι Ο Σέκερης Γνωρίζει πολλά για τις βρωμιές της Siemens! Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ μας. 
Δείτε και άλλα αποκλειστικά μας δημοσιεύματα για τον Ευάγγελο Σέκερη: Αν μιλήσει ο Σέκερης πέφτει η Κυβέρνηση

Βόμβα ανακρίτριας στην υπόθεση Siemens: Δεν καλεί για κατάθεση τον μάρτυρα-κλειδί Σέκερη

1 σχόλιο:

  1. ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή