Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015 ΣΤΗ SUPERLEAGUE! ΣΑΡΩΝΕΙ 0-5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ!

Αφού ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από δύο εξαιρετικά δύσκολες έδρες, την Λειβαδιά και την Καλλονή Λέσβου πρέπει να θεωρείται πρωταθλητής! Ο ΠΑΟΚ στον οποίο πίστεψαν πάρα πολλοί ότι θα έκανε τη διαφορά και θα έσπαγε το βαρετό κατεστημένο του Ολυμπιακού, δυστυχώς φαίνεται ότι ξεφουσκώνει. Τρώει πολύ εύκολα γκολ και μετά τη νίκη του στην έδρα του Ολυμπιακού γίνεται σάκος του μποξ από...


επαρχιακές ομάδες!  Ηττήθηκε με 4-2 στην Ξάνθη  και με 3-0 στα Γιάννινα, ενώ ιδρωκόπησε να κερδίσει την Κέρκυρα μέσα στην Τούμπα! Ο Ολυμπιακός με την αποψινή του επιβλητική εμφάνιση στην Καλλονή (την οποία σημειωτέον ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε μέσα στην Τούμπα) είναι ήδη επικεφαλής στην βαθμολογία. Αύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και αν δεν κερδίσει (έχει ήδη κακή ψυχολογία) θα βρεθεί οριστικά κάτω από τον Ολυμπιακό, έχοντας "καταφέρει" το ακατόρθωτο. Να χύσει την καρδάρα με το γάλα σε ...χρόνο dt! Αν και είχε πάρει κεφάλι 5 βαθμούς στην βαθμολογία, μέσα σε ελάχιστες αγωνιστικές, όχι μόνο έχασε τη διαφορά αλλά και την πρώτη θέση της βαθμολογίας! 
Κρίμα για τον ΠΑΟΚ και κρίμα για τους χιλιάδες οπαδούς του, που πίστεψαν ότι φέτος θα έκανε τη διαφορά! Πάλι...στον κουβά όμως. Τα λάθη του Αναστασιάδη είναι πολλά και το μέλλον του είναι δυσοίωνο στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου