Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ω, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! STREET PARTY ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διά του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου διοργανώνει Street Party την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά. 
Μπείτε και δείτε στα περισσότερα τι θα περιλαμβάνει και πού θα λάβει χώρα:



2 σχόλια:

  1. Street party στο ημικατεστραμμένο εμπορικό κέντρο του Χολαργού με τα δεκάδες ανοίκιαστα μαγαζιά .......καλό ακούγεται,θα πάμε και εμείς να χαζέψουμε χωρίς να αγοράσουμε τίποτα.Εδώ ούτε από το ΑΒ δεν ψωνίζουμε πια ,το γυρίσαμε στο Lidl εδώ και δύο χρόνια !!Και μια φίλη μας κοντεύει να τα κακαρώσει επειδή της ζητάνε και να πληρώνει κοινόχρηστα για μαγαζί που είναι ξενοίκιαστο 5 χρόνια.Δηλαδή τα μισά μαγαζιά που είναι ξενοίκιαστα να πληρώνουν τα άλλα μισά που λειτουργούν χρηματοδοτώντας τα ! Πολύ σκουφάκι η ιστορία μιλάμε!!Δηλαδή και χαμένοι οι ιδιοκτήτες από την απαξίωση της περιουσίας τους και να τους πηδάνε και από πάνω με απειλές.....από δικηγόρους για να πληρώνουν κοινόχρηστα σε κάτι που στην ουσία δεν τους αποφέρει εισόδημα .Όχι δεν θα πάμε ούτε θα περάσουμε απ'έξω από το εμπορικό κέντρο.Θα πάμε στο Golden hall να χαρούμε τουλάχιστον και όχι να πάθουμε κατάθλιψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφαρμόζεται το προεκλογικό πρόγραμμα για την "ενίσχυση" της επιχειρηματικότητας.Δελτίο τύπου,φωτογραφίες ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι,κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή