Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ!

Άλλες διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες του βουλευτή Π.Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας του αφού ο αποπειραθείς ήταν στέλεχος της Deutsche Bank...

Στέλεχος της Deutsche Bank καταγέλλει ο Π.Καμμένος ότι ήταν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο φερόμενος ως ο αποπειραθείς να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Π.Καμμένο.
Ιδού η αποφώνηση μέχρι αυτή τη στιγμή
Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο Ντογιάκος διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση εκ μέρους της εισαγγελίας και όλα όσα μεταδίδονται ειναι αναληθή.
Για το θέμα το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς.
 Η υπόθεση αυτή ειναι γνωστή εδώ και 15 ημέρες. Προφυλάξαμε την υπόθεση από την δημοσιότητα γιατί πιστεύαμε ότι αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη. Γι' αυτό δεν κάναμε καμία ανακοίνωση. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις. Ο κ. Χαϊκάλης με ενημερωσε ότι υπήρξε απόπειρα χρηματισμού του από ένα πρόσωπο και ότι εκείνος είναι διατεθειμένος παρότι είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση να αποκαλύψει την απάτη. 
Κατόπιν τόύτου έχω καταθέσει στον εισαγγελέα που ασχολείται με την υπόθεση του λεγόμενου κουμπαρά. Για το υλικό ρωτήθηκε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 
Καταγράψαμε τη συνάντηση που εγινε στο ξενοδοχείο Πλαζα όπου ο μεσάζων επι μια ώρα και 14 λεπτά τού έκανε την πρόταση έναντι χρημάτων, να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο βίντεο αποκαλύπτονται και άλλες υποθέσεις χρηματισμού ή απόπειρες χρηματισμού. 
Το υλικό ήρθε στα χέρια μας από κάμερα ρολόι και ενημερωσαμε τον κ. Ντογιάκο. Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου εδόθη κατάθεση από τον κ.Χαϊκάλη και εδόθη μια δισκέτα. Το πρωτότυπο ρολόι-κάμερα που έφερε την δισκέτα καταγραφης του υλικού έγινε δεκτό από τον κ. Ντογιάκο προς τιμήν του. 
Προέτρψε τον κ. Χαϊκάλη να συνεχίσει τις συζητήσεις. Κλείστηκε και δεύτερη συνάντηση. Στην πρώτη συνάντηση είδαμε ότι στο συγκεκριμένο τραπέζι είχε τοποθετήσει και άλλος μηχάνημα καταγραφής συνομιλίας. Και τζάμερ που απέτρεπε την μετάδοση τηλεφωνικής συνομιλίας μέσω κινητού. Ειδοποιήσαμε ότι θα γίνει και δεύτερη συνάντηση και καταγράψαμε πάλι την συνομιλία. Εκεί ειπώθηκε να δοθεί τοποσό των 700.000 ευρώ να ρυθμιστεί το δάνειο και τα υπόλοιπα να δοθούν σε χρυσό. Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία σε αυτό τον διάλογο.
Μόλις τελείωσε η συνάντηση έγινε πάλι συνάντηση με τον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο παρουσία Ντογιάκου και έγινε έκθεση εγχειρήσεως και του πρωτότυπου καταγραφέα και της δισκέτας αντίτυπο. Εχουμε και εμείς αντίγραφα και τα έχουμε καταθέσει στο εξωτερικό. Ο κ. Χαϊκάλης έδωσε αντίγραφο στον Λάκη Λαζόπουλο.
Αποφασίσθηκε να γίνει ειδική ομάδα της αστυνομίας για να συλληφθεί επ'αυτοφόρω ο μεσάζων με τα χρήματα. Συγκροτήθηκε ειδική ομάδα που πήγαν στο σπίτι του κ. Χαϊκάλη για να συλλάβουν τον μεσάζοντα. Δυο λεπτά πριν την συνάντηση ο μεσάζων το ακύρωσε και του είπε καλά Χριστούγεννα και φεύγω.
Τον γνώρισα στο γραφείο του κ. Σαμαρά όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Ελεγε ότι ήταν στελεχος της Ντόιτσε Μπανκ. Μου το υπέδειξε ο κ. Σταματης για να καταθέσει για την έρευνα για τα CDS ως γνώστης. 
Όταν έφυγα από τη ΝΔ μου είπε ότι θα με ακολουθήσει. Έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων. Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο.
Το πρωτογενές υλικό είναι στην εισαγγελία. Ο κ. Χαϊκάλης πήγε στην ΓΑΔΑ και έδωσε κατάθεση με το όνομα του συγκεκριμένου μεσάζοντα. Αναγκαστήκαμε να ανοίξουμε το γραφείο για να βρούμε το όνομά του από την κατάθεση που είχε δώσει για τα CDS. 
Η κατάθεση έφυγε νύχτα για να πάει στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο. Το υλικό αυτό είναι στα χέρια μας. 
Επειδή εμείς δεν θέλουμε να μείνει τίποτα κρυπτό υπο τον ηλιο, δυο από τα αντίγραφα θα τα στείλω στον υπουργό Δικαιοσύνης και θα του ζητήσω να τα δώσει στην δημοσιότητα. Το δεύτερο θα το δώσω στον πρόεδρο της Βουλής για να ενημερωθούν οι αρχηγοί των κομματων. Αν η κυβέρνηση κάνει πίσω και δεν κάνει πραγματικότητα την απειλή της κας Βούλτεψη τότε θα αναλάβω προσωπικά το κόστος να το δημοσιοποιήσω. Ζητώ άδεια να προβάλλουμε εδώ ενώπιόν σας μέρος του υλικού. 
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις περισσότερα σε λίγο

Δείτε ζωντανά την συέντευξη του Π.Καμμένου
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου