Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 28ΧΡΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ...

Αντί να παραιτηθεί ο Σαμαράς από την καρέκλα στην οποία έχει σφηνωθεί, έχει το θράσος να μιλάει για εθνικό χρέος των άλλων!!! Αυτός που έσυρε στο χάος τη χώρα, που αύξησε κατά 70% τη φορολογία και διέλυσε τα νοικοκυριά, πολλά από τα οποία δεν έχουν καλοριφέρ αλλά καίγονται από τις αναθυμιάσεις ή από την φωτιά του τζακιού, αυτός, αξαιτίας του οποίου σκοτώθηκαν από καραμπόλες ένω σωρό άνθρωποι, μιλά για εθνικό χρέος. Το χρέος του δικό του όμως να παραιτηθεί δεν το σκέφτεται! 
Αυτή είναι η 28χρονη γυμνάστρια από την Λάρισα που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στην εθνική οδό.
Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
gimnastria

Αν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλη προσπάθεια να την επαναφέρουν στην ζωή, η 28χρονη Ιωάννα είχε τραυματιστεί σοβαρά και τελικά, κατέληξε.
Το λευκό ΙΧ που βλέπετε στις φωτογραφίες του enikos.gr έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες. Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου καθόταν πίσω και οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή του μπάσκετ. Μαζί με την 28χρονη στο αυτοκίνητο επέβαινε άλλη μια κοπέλα, συνοδηγός, η οποία τραυματίστηκε από την σύγκρουση.
gimnastria 2
Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου ερχόταν στην Αθήνα για να βοηθήσει συγγενικό της πρόσωπο σε χριστουγεννιάτικο bazaar, αλλά και να περάσει το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα. Απαρηγόρητοι οι γονείς της την αναγνώρισαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας της ήταν στο παρελθόν διαιτητής και σήμερα εργάζεται στα ΚΤΕΛ Λάρισας.
Τα βλέπετε ρε, ή σας νοιάζει μόνο να εκλέξετε τον Δήμα Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου