Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ

Η εφημερίδα αυτή κάνει αγώνα για να διατηρήσει ένα πολιτισμένο ύφος στα σχόλια των ανωνύμων σχολιαστών. Δεν είναι κατά των ανύνυμων (δεν είναι υποχρεωτικό να υπογράφουν όλοι επώνυμα) αλλά είναι κατά των χυδαίων κουκουλοφόρων του διαδικτύου. Το χθεσινό μας ...


δημοσίευμα αναφορικά με καταγγελία σε βάρος της κας Νικάκη (τα στοιχεία της επώνυμης καταγγελίας είναι στη διάθεσή μας) είχε ως συνέπεια να υπάρξει ένα σχόλιο υβριστικό και χυδαίο κατά της κας Νικάκη. Το χυδαίο αυτό σχόλιο, το οποίο (δυστυχώς) υπέπεσε στην αντίληψή μας καθυστερημένα, το κατεβάσαμε πριν από λίγο. 
Επαναλαμβάνουμε ότι οι χυδαιότητες και οι ύβρεις δεν έχουν θέση εδώ. όποιος θέλει να βρίσει ας το κάνει επωνύμως για να υποστεί και τις συνέπειες της πράξης του.  
Ζητούμε συγγνώμη από την κα Νικάκη για το ότι αντιληφθήκαμε κάπως καθυστερημένα το απαράδεκτο σχόλιο. Πολύ καλά γνωρίζει τον αγώνα που έχουμε κάνει κατά τέτοιων ρυπαρών, ανώνυμων κουκουλοφόρων και ειδικά πρέπει να γνωρίζει την ευαισθησία μας προς το γυναικείο φύλο το οποίο για μας, μόνον ωραίο είναι σε όλες τις εκφάνσεις του και σε οποιαδήποτε ηλικία.  

3 σχόλια:

  1. "...και ειδικά πρέπει να γνωρίζει την ευαισθησία μας προς το γυναικείο φύλο το οποίο για μας, μόνον ωραίο είναι σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ και σε οποιαδήποτε ηλικία".

    ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΒΙΚΥ..................
    ΚΟΙΝΩΣ, ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο που λογοκρίνατε κ. Βραχιολίδη είναι το παρακάτω σε εισαγωγικά. Κακώς το διαγράψετε αφού είναι 100% αλήθεια.
    "Για να μάθετε ποιό είναι το ποιόν της κυρίας:
    Παρουσιάζει ως.προεκλογική της φωτογραφία, φωτογραφία μοντέλου, φωτογραφία 20 χρόνια νεώτερη. Όταν την δεις από κοντά διαπιστώνεις ότι πρόκειται για γυναίκα - ελεφαντα. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υπέρβαρους αλλά με όσους το αποκρύπτουν για να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
    Κατηγορούσε ως αντιπολίτευση τον Νικολάου και τις επιτυχημένες δράσεις της Παπαναστασίου στο ΚΑΠΗ. Τώρα αυτή ως έφορος του ΚΑΠΗ μαζί με την Δημητριαδου κάνουν ακριβώς τα ίδια και περηφανεύονται για αυτά.
    Με κάθε ευκαιρία προβάλλεται, είναι το μόνο που κάνει καλά. Γενικότερα αυτό ειναι το μόνο που κάνει η ένα λόγω κυρία και νέα Διοίκηση γενικότερα. Στην γιορτή του ΚΑΠΗ για παράδειγμα: ομιλίες - χαιρετισμοί από: Αποστολόπουλο, Δημητριάδου, Νικάκη, Βεντουζά. Ακριβώς η ίδια τακτική του Ξύδη. Αντίθετα, επί Νικολάου μίλαγαν ΟΛΟΙ: Δεμερτζής, Λαζαρίδης, Δασκαλόπουλος (αν και μη εκλεγμένος τότε)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσα στο παραπάνω σχόλιο απλά να αποφύγω την εκφράση "γυναίκα φάλαινα" αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει η αναφορά ότι αυτή η έκφραση δεν αποτελεί ρατσιστική αντιμετώπιση των υπέρβαρων αλλά καταγγελία και καταδίκαση μιας νοοτροπίας πολιτικών να παρουσιάζονται με διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή