Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΗΜΑΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

Ο Σαμαράς τρέχει δεξιά κι αριστερά να μαζέψει ψήφους προκειμένου να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα κι έτσι η χώρα ν΄αποφύγει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Έχει τρελαθεί να τηλεφωνεί ακόμη κι ο ίδιος ζητώντας από τους βουλευτές (κυρίως ανεξάρτητους) να πουν "ναι" στην εκλογή Δήμα!
Τι γίνεται όμως όταν έχει τη βοήθεια "εγκληματικής οργάνωσης" για την εκλογή του Δήμα;
Πώς γίνεται αυτό;
Μήπως, λέμε μήπως, ο Σαμαράς τηλεφωνεί και σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Δεν το γνωρίζουμε, πάντως δεν αποκλείεται. Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός έχει ανάγκη και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Άλλωστε, δεν γίνεται να εκλεγεί Πρόεδρος ο Δήμας, αν δεν μαζέψει ψήφους και από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής! 
Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να εκλεγεί Πρόεδρος ο Δήμας με τις ψήφους μελών της "εγκληματικής οργάνωσης"  της Χρυσής Αυγής! 

8 σχόλια:

  1. Το ''εγκληματική οργάνωση'' πάντοτε εντός εισαγωγικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μπουρδες καθεστε και αναπαραγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπούρδες;Εδώ η "εγκληματική οργάνωση έβγαλε δήμαρχο.

      Διαγραφή
    2. Γίνε σαφής. Ποια εγκληματική οργάνωση έβγαλε δήμαρχο;;;

      Διαγραφή
  3. Τον Αποστολόπουλο τον ψήφισε όλη η Χρυσή Αυγή στον Παπάγο. Συγκεκριμένα όλοι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής στον Παπάγο, μετά από παρέμβαση του Παναγιώταρου, πήγαν στον Οικονόμου - Αποστολόπουλο. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι οι Οικονόμου - Αποστολόπουλος είναι στελέχη της Χρυσής Αυγής και ότι ο Παναγιώταρος "εγκληματίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχ δεν φταιτε εσεις δυστυχως η μητερα φυαη σας εκανε μαλακες.αυτο δεν αλλαζει.για να μην πρηζετε ομως και τα αρχιδια των κανονικων ανθρωπων καντε ενα φασιστικο ρατσιστικο,αντιφασιστικο αντιρατσιστικο,υπερ των αδεσποτων και των αστεγων συνεδριο ΜΑΛΑΚΙΑΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΑΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΜΑΛΚΙΑ ΣΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΤΕ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΟΝ Κ ΜΑΚΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΤΕ
    ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από τον εαυτό σου κατονομασε κι έναν ακόμη ''κανονικό'' ανθρωπο, για να καταλάβουμε ποιοι είναι κανονικοί άνθρωποι.

      Διαγραφή