Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΟΚ!!!

Έγινε πριν από λίγο και μας το μαρτύρησαν διαμαρτυρόμενοι πολίτες: κατά τη διάρκεια του Bazaar που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Δημοτικό μέγαρο Παπάγου-Χολαργού: δύο κυρίες πλησίασαν την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Νικάκη και της παραπονέθηκαν για ποιο λόγο δεν τους απαντά ο Δήμος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και συγκεκριμένα για τα τρόφιμα και τον ρουχισμό! 


Αυτό που προκάλεσε περισσότερη οργή από τις κυρίες, το οποίο το κοινοποίησαν και σε άλλους δημότες (γι' αυτό και μας το κατήγγειλαν) είναι η απάντηση που τους έδωσε η κα Νικάκη: "Γιατί έτσι θέλουμε"! 
Δεν λαμβάνουμε καμία θέση επ' αυτού, γιατί δεν έχουμε την άποψη της κας Νικάκη. Προφανώς όμως για να μας κοινοποηθεί το γεγονός, κάτι δεν πήγε καλά στην συνεννόηση της κας Αντιδημάρχου με τους δημότες. 

3 σχόλια:

  1. Πολύ λογική απάντηση της κας Νικάκη . Προφανώς θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες απαντήσεις. Τι νομίζατε δηλαδή , ότι ο Λιάκουρας και το επιτελείο που μάζεψε από δω και από κει την Άρτα και τα Γιάννενα θα βρίσκονται στο πλευρό των δημοτών ; Ας γελάσουμε όλοι μαζί και ας τραγουδήσουμε 'Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η Νέα Δημοκρατία" . Πέντε χρονάκια θα εισπράττετε την μεγαλομανία των πεινασμένων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΞΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ , ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ( ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ ) ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν υπάρχουν φράγκα για να γίνουν έργα θα αρκεστούμε στις χορωδίες του ΚΑΠΗ στο δεντράκι με τα λαμπάκια καμμιά χορωδιούλα της Μάσκα το Πάσχα και κανένα μπανάκι ημερήσιο το καλοκαιράκι. Σημειωτέον τα έργα που γίνονται τώρα στο Χολαργό είναι της ΔΕΗ και όχι του Δήμου. Ο Ξύδης είχε και έναν δύο που κάναν καμμιά δωρεά και βολευόταν. Αυτοί εξαφανίστηκαν τώρα οπότε κάντε υπομονή πεντε χρόνια είναι θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή