Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕ ΣΠΙΝΟ! ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΣ, Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ; ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

Και ενώ ο Άρης Σπίνος, εκδότης της εφημερίδα<ς "ΑΚΡΌΠΟΛΗ" καταπιάνεται στο εξώφυλλό του με ένα πολύ σοβαρό θέμα: "3.000 αστυνομικοί φυλάνε τυχοδιώκτες", στο ρεπορτάζ του εμπλέκει τον 
συμπαθή και μαχητή Γιάννη Δαραβίγκα. 
Δείτε τι γράφει στη στήλη |Στον Ιστό της Αράχνης": 


"...Τραγουδιστές της εθνικής οδού, δημοσιογράφοι τύπου Λιάγκα, βουλευτές τύπου Γιακουμάτου και ο κάθε λογής "πουθενάς" είχε εξασφαλίσει δυο και τρεις αστυνομικούς για να του πηγαίνουν τα παιδιά του σχολείο και την κυρά στο κομμωτήριο. Έχω στη διάθεσή μου όλη τη λίστα με τους "φρουρούμενους στόχους" που υποτίθεται ότι είχαν ανάγκη την αστυνομική φρουρά. 2186 άτομα. Αν εξαιρέσουμε 150 άτομα που πράγματι ενδέχεται να υπάρχει γι' αυτούς μια αυξημένη αστυνομική προστασία, όλοι οι άλλοι είναι κάτι σαν τον Δαραβίγκα. Περιφέρονται στο Κολωνάκι και "πουλάνε μούρη" στην γκόμενα ότι έχουν "αξία"  και συνοδεύονται από οπλισμένους σωματοφύλακες"!!!

Ρε Άρη Σπίνο; Ούτε καν σε εισαγωγικά έβαλες το όνομα του Δαραβίγκα για να πει κανείς ότι πρόκειται για σχήμα λόγου. Γέμισες το άρθρο σου όλο εισαγωγικά, αλλά τον Δαραβίγκα τον δυσφημείς φάτσα-κάρτα σε σημείο που πολλοί  συμπεραίνουν ότι και ο Δαραβίγκας φυλάσσεται από αστυνομικούς! Δεν τήρησες κανένα πρόσχημα. 
Τηλεφωνήσαμε στον συμπαθή Γιάννη Δαραβίγκα και τον ρωτήσαμε αν το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα με τους φυλασσόμενους στόχους. Όχι μόνο δεν είναι το όνομά του στη λίστα αλλά ο άνθρωπος είναι εξοργισμένος διότι τον τσουβαλιάζεις με τον χειρότερο τρόπο! 
Όπως μας είπε ο Γιάννης Δαραβίγκας γνωρίζει να καταθέσει πολλά σε βάρος σου...
Δεν θα θέλαμε να οδηγηθείς στο δικαστήριο, γι' αυτό σε προτρέπουμε να διορθώσεις το λάθος σου και να ζητήσεις μια συγγνώμη από τον Γιάννη Δαραβίγκα! Τυχοδιώκτης ο Γιάννης Δαραβίγκας; Όχι ρε Άρη! 

1 σχόλιο: