Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΚΑΣΟ! ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ!

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης, 30 χλμ νότια της Κάσου, σημειώθηκε σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στις 21.07.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος τα 10 χλμ,  και έγινε περισσότερο αισθητός στον Άγιο Νικόλαο και στο Ηράκλειο.
Aπό την ώρα που σημειώθηκε η σεισμική δόνηση των 6,2 Ρίχτερ, ακολούθησαν οκτώ μεγάλοι μετασεισμοί, εκ των οποίων οι περισσότεροι...

ήταν έντασης έως και 4,9 Ρίχτερ.
Ιδιαιτέρως αισθητή σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου έγινε η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ.
Κυρίως ταρακουνήθηκαν τα νησιά Κάρπαθος και Κάσος που ήταν πιο κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, αρκετοί κάτοικοι των οποίων βγήκαν στους δρόμους.
Λιγότερo αισθητή έγινε στη Ρόδο και τα άλλα νησιά. Σε κανένα πάντως νησί δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, όπως τονίστηκε και από τον έπαρχο Καρπάθου και Κάσου Γιάννη Μηνατσή.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Κάλυμνο όπως και στα υπόλοιπα νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου.
Λέκκας: Τα δυσκολότερα πέρασαν
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε πάντως, με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, ο Καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας τονίζοντας, πως επιβάλλεται οι κάτοικοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και πρόσθεσε πως τα δυσκολότερα πέρασαν. Με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι επιστήμονες δεν φαίνεται να υπάρχουν υλικές ζημιές όπως είπε ο κ. Λέκκας.
Στο συγκεκριμένο σεισμικό τόξο τέτοιου μεγέθους σεισμοί είναι συχνό φαινόμενο ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τον κύριο σεισμό. Πάντως ο καθηγητής τόνισε πως αναμένεται "πλούσια μετασεισμική ακολουθία".
Παραδέχθηκε δε, πως το εστιακό βάθος ήταν πράγματι μικρό ενώ τόνισε πως διήρκησε και σχετικά αρκετή ώρα περί τα 10 δευτερόλεπτα.
news247.gr (τίτλος: δικός μας)

35 σχόλια:

  1. Εεεε ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΜΥΡΩΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;
    Καλα ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΜΥΡΩΝΑ ΜΥΡΙΑΛΗ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 -4 - ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (281032115Ο) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ( ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ) Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΕΚΠΛΑΓΙΚΑΜΕ .ΓΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ . Μ. Κ. CRETA TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα σοβαρολογείτε; Στην σελίδα του κου. Μυριαλή στο facebook έκανε πρόβλεψη για Λαμία (την οποία βεβαίως και απέσυρε αφότου έγινε ο σεισμός της Κρήτης). Τώρα εάν Λαμία και Κρήτη έχουν κάποια σχέση, τότε είστε άξιοι της μοίρα σας. Όσο για τους σεισμούς που "προβλέπει", κοιτά τους σεισμογράφους του Γεωδυναμικού, βλέπει που υπάρχει έξαρση και κάνει "πρόβλεψη". Η περιοχή της Κρήτης ανήκει στις πλέον σεισμογενείς της χώρας και ήδη υπήρχε μία έξαρση το τελευταίο 15νθήμερο, έγινε και ο σεισμός της Κύπρου, κατά τα άλλα "πέφτει μέσα" ο Μύρωνας. Έλεος πια με τους σεισμοπροφήτες που τυχαίως πέφτουν μέσα μία φορά και έξω χίλιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλλια ευχαριστω,Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα. Την αγαπη μου ! Μυρων Μυριαλλης !

      Διαγραφή
    2. ΚΡΑΖΕΙΣ....ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ....

      Διαγραφή
  4. Χριστος Ανεστη κ' Χρονια πολλα ! Σας ευχριστω για τα καλα σας λογια! Να ειστε παντα καλα ! Με παρα πολυ αγαπη, Μυρωνας Μυριαλλης. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι ειπατε Κυριε ανωνυμε για την Λαμια. Ειπα πολυ ομορφη πολη γιατι εκανα Πασχα με την γυναικα μου! Τωρα γιατι τετοιο μενος και κακια δεν μπορω να το καταλαβω. Και πιο γεωδυναμικο ? Τι ειναι σελιδα γεωδυναμικου? Συγνωμη,ρωτω επειδη δεν ξερω τι σημαινει. Μαλλον με εχετε μπερδρδεψει με αλλον. Δεν παρεξηγω ,Και παλι χρονια Πολλα κ' την συμπαθεια κ' αγαμη μου σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μυριαλλή, κανείς δεν σας μισεί, αντίθετη άποψη από εσάς έχω, δεν ήξερα ότι αυτό θεωρείται έγκλημα. Καμμία κακία και κανένα μένος, απλή κριτική. Επειδή λοιπόν είμαι φίλος σας στο facebook (ψάξτε να βρείτε τώρα ποιός είμαι) και βλέπω τις αναρτήσεις σας, θέλετε να σας απαριθμήσω τις δεκάδες "προβλέψεις" σας, στις οποίες δεν έχετε πέσει ποτέ μέσα και τις αφαιρείτε μόλις δείτε ότι δεν συμβαίνει κάτι; Ότι υποτίθεται ότι είστε στην Πάτρα ή την Κόρινθο ή την Ιταλία και όλα αυτά μέσα σ'ένα 24ωρο; Να μιλήσω για χθες που εσείς λέτε ότι ενημερώσατε 11 ανθρώπους μόνο; Γιατί μόνο 11, το υπόλοιπο νησί δεν είχε δικαίωμα στην "γνώση"; Να μιλήσω για την ανάρτηση για την Λαμία, μία βδομάδα ΜΕΤΑ το Πάσχα και το κλασσικό "ο νοών..." που τόσο συχνά χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να "προειδοποιήσετε" τον κόσμο; Όσο για την σελίδα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, την οποία λέτε ότι δεν γνωρίζετε, οι ίδιες οι φωτογραφίες σας υποδεικνύουν ότι ξέρετε πολύ καλά τί λέω. Και εγώ δεν σας παρεξηγώ, απλώς λυπάμαι τους αφελείς που σας πιστεύουν. Χρόνια σας Πολλά!

      Διαγραφή
    2. Μα σε γνωριζω,μολις σε διεγραψα.και δεν σου κρατω κακια !

      Διαγραφή
    3. Αμ δεν με διέγραψες!!! Λάθος έκανες, άλλον κακομοίρη αφελή διέγραψες!! Ούτε καν σου περνάει από το μυαλό ποιός είμαι. Σου ανταποδίδω το όμορφο ρόδο. Α, και δεν βλέπω να σχολιάζεις ότι σου έγραψα! Κουβέντα για την ταμπακιέρα, που έλεγαν και οι παλαιότεροι. Καλό σου βράδυ....

      Διαγραφή
    4. Πες μου τις αναρτησεις κ' κοιταξε εκτος το 1999 ,μη το συζητησουμε ...δεν συμφερει. Απο τις 16/9/2014. Σε αναρτησεις στον Δ. Παρατηρητη ποτε επεσα εξω? Και σου δινω ΥΠΟΣΧΕΣΗ επειδη πιστευω οτι δεν εισαι κακος Ανθρωπος δεν θα πω ποτε το Ονομα σου,,στειλε μου μια καλησπερα στο messeger . και εδω δημοσια σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι ποτε μα ποτε δεν θα αναφερω το Ονομα σου !Περιμενω στο messeger. Σ'ευχαριστω !

      Διαγραφή
    5. Η ταμπακιερα ειναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ οτι σου ειπα και καφε να πιουμε και να ερθεις σπιτι μου να φαμε ! Ας μην τα λεμε εδω γιατι γεμιζουμε το block .Στειλε μου στο messeger ,σε περιμενω τωρα. Ξερεις εδωσα τον λογο μου σε χιλιαδες κοσμο αυτη την στιγμη οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ.οχι στο fb να φανει. στο messeger ,ας ανταλλαξουμε συγνωμες εκει. Ελα περιμενω.!

      Διαγραφή
    6. Πρώτον, δεν χρησιμοποιώ messenger. Δεύτερον, από τις 16/9/2014 μέχρι σήμερα έπεσες μέσα σ'ένα 4,2 στο Αίγιο ενώ προέβλεπες 5,5 και άνω!! Η διαφορά είναι τεράστια και στο Αίγιο τέτοιους σεισμούς κάνει κάθε τόσο. Στην Ελλάδα ζούμε, σεισμούς έχουμε καθημερινά. Τον χθεσινό σεισμό γιατί δεν τον ανέφερες στον Παρατηρητή; Θες να σου κάνω πρόβλεψη και εγώ; Λοιπόν, προβλέπω ότι μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα γίνει σεισμός της τάξεως των 4 έως 6 ρίχτερ κάπου στον Ελλαδικό χώρο, με προτίμηση το Ελληνικό Τόξο, την Δυτική Πελοπόννησο, ίσως την Κεφαλλονιά, κοινώς θα δείξει.

      Έχω κάνει την έρευνά μου και εάν εξαιρέσεις την "τύχη" που σου χαμογέλασε το 1999 (αν και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αντιγράφεις την θεωρία του Τσιάπα που επίσης προέβλεπε σεισμό εκείνη την εποχή και μάλιστα στην Αττική, άλλος σεισμοπροφήτης και αυτός), δεν έχεις πέσει μέσα ούτε μία φορά. Που ήσουν το 2008 όταν έγιναν πάνω από 5 σεισμοί άνω των 6 ρίχτερ; Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω απλούστατα γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Όσο για το εάν είμαι ή όχι κακός άνθρωπος, θα το κρίνει το σύμπαν και όχι εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος.

      Καλή σου συνέχεια!

      Διαγραφή
    7. Και σε ευχαριστώ για την πρόσκλησή σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση. Έχεις την άποψή σου, έχω εγώ την δική μου, είμαι ξεροκέφαλος άνθρωπος και δεν πρόκειται να την αλλάξω.

      Ευχαριστώ και πάλι, υγεία πάνω απ'όλα και καλή σου τύχη!

      Διαγραφή
    8. Το 2008 ? Μεχρι το 2011 στο Αμβουργο. Να σε ρωτησω κατι αφου φοβασε ,ενω σου υποσχεθηκα οτι θα μεινει μεταξυ μας. Γνωριζεις οτι με χιλλιοπαρακαλεσε ενας Πασιγνωστος σεισμολογος να μην βγαλω το e-mail που μου εχει στειλει? Γιατι αν θα το εβγαζα (ποτε δεν θα γινει) θα γινει ρεζιλι ? Το ξερεις οτι το εχω ,αφου εκανες την ερευνα σου?

      Διαγραφή
  6. Γιατι δεν μου γραφεις στο messeger? Ενω σου υποσχεθηκα δημοσια οτι εκει θα ειμαστε οι δυο μας. Γραφει-γραφεις κ' μου λες καλο βραδυ. Ας μιλησουμε Ανθρωπινα στο messeger. Περιμενω !δεν κρατω κακιες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σου δωσω το τηλ. Του Creta tv στο Ηρακλειο Κρητης ,να μιλησεις με τον διευθηντη να μαθεις αν ενημερωθηκε την Δευτερα? Σε ρωτησα ποτε επεσα ''εξω'' απο τις 16/9/2014 στις αναρτησεις του Παρατηρητή κ' δεν μου απαντησες? Στο meseger δεν μου μιλησες ποτε? Γιατι τουλαχιστον δεν εισαι ειληκρινης? ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΩ ,,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ e-mail ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ,,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ? Απαντησε μου σε αυτο και πες μου μετα καληνυχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειδα ποια εισαι . Ποτε δεν το περιμενα απο εσενα κοπελια. ( βλεπεις δεν λεω Ονομα) οπου μαθω ,ακουσω η δω να αναφερεις το ονομα μου, θα σε σκισω. Και ολη σου την οικογενεια ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Καληνυχτα ντροπη σου και να σε τρωνε οι τυψεις. Την αγαπη μου !χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που είδες ποιός/ποιά είμαι ρε CIA κακομοίρη.... Αυτή σου η συμπεριφορά αναιρεί όλη την προηγούμενη συζήτηση, δηλαδή το παίζεις ευγενής, ενώ κατά βάθος είσαι κάφρος γιατί ενώ βλέπεις ότι πολύ ευγενικά σταματώ την αντιπαράθεση, συνεχίζεις με απειλές. Κλασσική σχιζοειδής προσωπικότητα. Κράτα τις απειλές για την δική σου οικογένεια -αν έχεις- και δείξε μας επιτέλους το πραγματικό σου πρόσωπο... α, και δεν είμαι κοπελιά γι'αυτό πάρε φόρα από την Πάτρα, το Αίγιο, την Θήβα, την Λαμία, το Μιλάνο, την Φλωρεντία, το Θιβέτ, το Αμβούργο και την συνέχεια την ξέρεις....άντε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με την πάρτη σου....

      Διαγραφή
  9. Ρε Μυρωνα παρακολουθω τοση ωρα .πεσ στην μαλακο η μαλακα οτι εχεις 75.000 κοσμο μαζι σου μαλωνης με μια τριχα απο τα αρχιδια σου. γραψτους στα αρχιδια σου αφου ειναι αρωστα ατομα. Γ.Παπαδοπουλος ,Αιγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν Γ. Παπαδόπουλε από το Αίγιο.... άντε μάθε να γράφεις ελληνικά βρε καραγκιόζη που θέλεις να σχολιάζεις κιόλας... Γιώργος Ιωαννίδης, Σέκλανα

      Διαγραφή
  10. Το ίδιο σύμπαν θα κρίνει και τα "πουλάκια" που εμπιστεύονται τον Μύρωνα. Ισως αυτό τελικά να ξέρει πολύ περισσότερα για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε και ασχολείστε με ένα ψυχάκια που την έχει δει προγνώστης? Οταν θα τον καλέσει κανένας εισαγγελέας θα κλάσει μέντες το αστέρι σας. Γιατί ένα "πουλάκι" μου είπε κι εμένα ότι έχουνε γίνει κάποιες καταγγελίες , και κάποιοι ήδη το ψάχνουνε το θέμα και με αυτόν και με τον Τσιάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το λογικό ερώτημα θα ήταν αν εσύ δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις απ' το ν' ασχολείσαι μ' αυτούς που ασχολούνται μαζί του.. Αλλά μην μπεις στον κόπο να γράψεις κάτι...έχει ήδη απαντηθεί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωσοπικα μου εισαι πολυ λγος(η) για να ασχολειθω στο μελλον μαζι σου. Ουτε στα 100 μετρα να με πλησιασεις μπορεις. Υπαρχει καποις στο you tube : olympios o εκει 3 -4 βιντεακια θα τα δεις. Οσον αφορα δε σε παιρνει γιατι η ''διεσθηση'' ηταν 100% για την Αθηνα μια 'μερα πριν. Απο τις 16/9/2014 στις αναρτησεις στον Δ. Παρατηρητή, ουτε μια δεν ειναι λαθος ,μονο λιγο στα rihter. Τωρα το προβλημα σου ειναι ( υπαρξιακο) ουτε ποιος(α) εισαι ξερεις ουτε τι να κανεις στην μιζερη ζωη σου. Στο φιναλε εχω κ' 3 γυναικες την εβδομαδα. ΑΚΟΥ ,ΛΟΙΠΟΝ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΣΤΑ Block ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ,ΜΑ ΟΣΟ ΘΕΣ....ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ !!!!!! Τα φιλια μου κ' την αγαπη μου !!! Υ.Γ. ΟΣΟ ΘΑ ΜΑΘΕΝΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΦΑΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΑΤΣΑΛΙ . ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχασα να πω στο αλλο ανωνυμο ανθρωπακι τον Στις 13/10/2014 με καλεσαι ο εισαγγελεας πρωτοδικων Αθηνων με δυο σειμολογους κ' 4 ανθρωπακια ομοια με εσας. Αυτοφορο περασα ,Το αποτελεσμα : Τους κατεθεσε ο Δικηγορος μου το DVD με συνεντευξη συσμολογου,και ολες τις αναρτησεις των Block σε εντυπη κ' ηλεκτρονικη μορφη,5 Εφημεριδες ,,Το αποτελεσμα : Αθωος και πληρωσαν τα δικαστηκα παραβολα οι ''σεισμολογοι'''. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ανθρωπακια μιζερα ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς θα γράφουμε σωστά το όνομά σου, εσύ θα μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά; Εκεί όντως διαπρέπεις, στην ανορθογραφία!! Καλή σου μέρα από τον λαμπερό Καναδά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ανθρωπακι στο Τοροντο.........καλα εισαι εκει.......E.Dk.......Μαιρη,Αν. Κυψελη ! Cyber C.

      Διαγραφή
  16. Μηχαιλιδη ...σαλτα και γαμησου !!!!!! Εσυ καριολη απο καναδα ...το ξερουμε οτι σου γαμιετε η μανα .....αλλα δε στο λεμε ........! Αγγελικη .Paris !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H μάνα μου καλά κάνει, την έμαθε η μαμά σου πως να το κάνει... ρώτα τον μπαμπά σου που την έβγαλε στο κλαρί! Και εσύ ανορθόγραφος απ΄ότι βλέπω, το έχουν αυτό όλοι οι καθυστερημένοι...

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.Ν.Υ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΖΕΣΤΑΙ ?ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΥΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ "KALIFORNIA" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η CHARLOTE KING. ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ. Σ.Τ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γα@//////ας σας παει ο Κ' Μυρωνας στην Ελλαδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΑΖΕΙΣ....ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή