Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Η Ελλάδα και η ειδικά η Αθήνα βρίσκεται στον μεγαλύτερο ΚΙΝΔΥΝΟ από συστάσεως της αθηναϊκής Δημοκρατίας! Μόνο με την περίοδο κατά την οποία πολιορκήθηκε η Αθήνα το 1687 και που ο  Μοροζίνι, επικεφαλής των βενετσιάνικων στρατευμάτων, διέταζε τον βομβαρδισμό του Παρθενώνα, μπορεί να συγκριθεί η σημερινή κατάσταση στην πρωτεύουσα! Σήμερα, η Αθήνα βρίσκεται σε ανάλογο κίνδυνο! Το χειρότερο ίσως είναι ότι οι πολλοί από τους πολιτικούς μας κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν. 
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έρχονται στην Αθήνα είναι...


ισλαμιστές. Με την αθρόα εισβολή τους από την Τουρκία στην Αθήνα και δηλώνοντας ό,τι γουστάρουν (οι περισσότεροι λένε ότι είναι από τη Συρία αλλά δεν μπορεί να ελεγχθεί από πουθενά) είναι σαν...κινούμενες βόμβες! Κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ανάμεσα σε αυτούς δε έχουν παρεισφρύσει και τζιχαντιστές ή καμικάζι αυτοκτονίας! 
Με όλα αυτά που γίνονται στη Μέση Ανατολή, με τους τζιχαντιστές να σφάζουν χριστιανούς και το ισλαμικό χαλιφάτο να  βομβαρδίζει αρχαιολογικούς χώρους και να απειλεί ότι θα χτυπήσει αδιακρίτως την Ευρώπη, καταστρέφοντας ακόμη και αρχαιολογικά μνημεία, η Αθήνα και τα μνημεία της, είναι ήδη στόχος! 
Ποιος από την κυβέρνηση ή από όσους ελέγχουν τους εισβάλλοντες λαθρομετανάστες μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανείς καμικάζι αυτοκτονίας ή τζιχαντιστής ανάμεσά τους; Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχουν έρθει κατά ομάδες οι οποίοι έχουν φέρει μαζί τους και σχέδιο δράσης σε βάρος της Αθήνας και των κατοίκων της; Μπορεί η κυβέρνηση Τσίπρα να διασφαλίσει δημόσιους χώρους σαν το ΜΕΤΡΟ ή τον Παρθενώνα ή το Μουσείο της Ακρόπολης; Εδώ, δεν μπορούσε να κάνει καλά 14 κοριτσόπουλα που κατέλαβαν το Πανεπιστήμιο, είναι δυνατόν να ξέρει τι μπορεί να γίνεται με τους λαθρομετανάστες και αν υπάρχουν ανάμεσά τους τζιχαντιστές;
Oι Χριστοδουλοπούλου - Καμίνης είναι οι δυο χειρότεροι για τα ελληνικά συμφέροντα άνθρωποι, στις πιο καίριες θέσεις. Αυτοί οδηγούν την πρωτεύουσα στην καταστροφή, μετατρέποντας την Αθήνα σε αποθήκη ισλαμιστών! 

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή